Шест година од једностраног, нелегалног проглашења независности Косова

siptari na kosovu

БЕОГРАД – На данашњи дан, 17. фебруара, пре шест година Косово је једнострано, нелегално прогласило независност мимо свих међународних норми и правила и мимо УН, уз подршку САД, НАТО и неких земаља из ЕУ.

Такозвана председница Косова Атифете Јахјага је, како је саопштено, поводом „Дана независности“ честитке добила од председника САД Барака Обаме и британске краљице Елизабете Друге.

Честитке су упутили председник Немачке Јоахим Гаук, Аустрије Хајнц Фишер, Италије Ђорђо Наполитано, Хрватске Иво Јосиповић и холандски краљ Виљем Александар.

Подсећамо да је „косовска независност“ створена на продаји српских органа, на убиствима српских цивила, на скрнављењу српских светиња и гробаља, на преименовању назива српских села и градова, на прекрајању историје, на етничком погрому Срба 1999.године, на етничком погрому 2004. године и на свакодневним погромима Срба. Отимање српске и приватне и државне имовине је свакодневно.

Таква једна наказна творевина никада неће бити држава и не може бити држава на територији српске земље освећене крвљу светих мученика.

СРБИ НА ОКУП