ЛДП: Дачић је спроводио нашу политику, потписао је бриселски споразум

LDP-logo

Београд — ЛДП саопштила да је председник Владе Србије у оставци Ивица Дачић лањским потписивањем бриселског споразума с Косовом спровео део политике ЛДП.

Либерално демократска партија, како су истакли, није заборавила његово деловање у протеклих 25 година.

„Није довољно да Дачић проба да покраде политику ЛДП да бисмо заборавили да је он двадесетпетогодишњи активни сведок, учесник, а потом и предводник свих пораза Србије – од економских, преко политичких, до војних“, пише у саопштењу ЛДП.

Дачић је новинарима у Београду данас казао да лидер ЛДП Чедомир Јовановић неће бити „фактор“ после превремених посланичких избора 16. марта, а рекао је и да се неће „освртати на глупости“ опозиционих странака које га нападају.

Премијер је додао: „Лако је нападати мене, зашто не нападају (лидера СНС Александра) Вучића“.

ЛДП вечерас каже да Вучића нападају, али да је то „лакши задатак“, док Дачића није лако нападати „јер је списак његових подухвата повелик“.

„Није лако напасти оне који су уништили банке, разорили фабрике лекова, поскупљиваче гаса, уништитеље пензионера. Али, баш због тога то и радимо“, пише у саопштењу ЛДП која премијер назива „професионалним комедијашем“ и „лажним премијером“.

ЛДП је поручила Дачићу да уместо што се бави том странком, треба да преузме политичку одговорност за људе које је постављао, а који су предмет разних кривичних поступака, за 800.000 незапослених и за „потпуно разваљену“ привреду Србије.

Бета