Ноћна заседања “скупштина” на северу КиМ? (ВИДЕО)

Коментар уредништва: Скупштине општина на северу КиМ изабране по законима такозваног Косова и на изборима које је расписала такозвана председница Косова – Атифете Јахјага, углавном заседају ноћу, када одборнике нико не види да иду на седнице. Тако је и било са синоћном седницом на којој је постигнуто јединство “Српске”, “СДП-а” и “СЛС-а”, а у оквиру такозваног косовског система.

??????????????????????

КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Грађанска иницијатива “Српска” и Грађанска иницијатива СДП Оливер Ивановић постигли су у Косовској Митровици коалициони споразум према којем председник Скупштине општине и градоначелник, не могу бити из исте иницијативе.

Директор општинске комисије за политику и финансије Александар Спирић изјавио је ове ноћи новинарима да коалициони договор подразумева да након одржаних избора за градоначелника Северне Митровице председник Скупштине и градоначелник не могу бити из редова исте политичке странке.

[jwplayer mediaid=“27158″]

Спирић који је и председник привременог органа општине Косовска Митровица на директорску функцију изабран је синоћ касно на седници Скупштине општине Северна Митровица када је за председницу Скупштине изабрана и Ксенија Божовић из СДП.

Спирић је додао да су ове одлуке донете уз подршку одборника из редова Самосталне либералне странке.

Танјуг

Наслов и опрема: СРБИ НА ОКУП