ЛАЖНИ СНЕГ КАО БИОХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ

лажни снег

Снежна олуја је опет захватила северни део САД, снег пада данима и не топи се већ недељама. Прошле недеље дигла се невероватна паника због лажног снега који се не топи попут обичног, на собној температури, него му треба пуно више времена.

У додиру са јаким пламеном испушта мирис пластике. То тврде људи широм САД који су све то снимали и пуштали на Јутјуб. Наравно, лажни снег је одмах повезан са системом ХААРП, односно тајним војним оружјем.

Али, многи су упозоравали да је заправо реч о обичној сублиминацији односно о нормалној појави при којој снег под утицајем јаког пламена прелази одмах из чврстог у гасовито стање. С друге стране та појава то овде није случај јер се овај снег не топи ни на собној температури. Узнемирени грађани су решили да су ствар преузели у своје руке.

лажни снег1

Пронађени су и једноћелијски организми који спојени са полимерима стварају нано киборг полимерна влакна која се користе у 3Д штампачима.

Појава дуга на чудним и неуобичајним местима узрок су многобројних нано честица унутар вештачког снега. У снегу је пронађен и радиоактивни баријум као и ГМО организми pseudomonas sprzingae, а који служе за стварање леда на ниским температурама са циљем уништавања усева.

Пронађена су и дехидрирана људска крвна зрнца у процепима која су у процесу стварања деобе у сврху стварања куге, односно епидемије. Аутор напомиње како је ћелијска мембрана црвених крвних зрнаца отворена и заражена разним патогенима који служе као преносиоц болести до домаћина. Све у свему циљ је ширење епидемија и пандемија. По свему судећи, извршен је војни напад на амерички народ.

Извор: Dnevno