Еулекс блиндираним возилима упадао у Здравствени центар у Митровици

eulekx_123

ЈАВНОСТ АЛАРМИРАО ДИРЕКТОР ЦЕНТРА ДР МИЛАН ИВАНОВИЋ

  • Из разлога који се могу наслутити, до зуба наоружани полицајци Еулекса посебно су опсервирали зграду Управе и фотографисали све улазе, наговештавајући могућност неке нове, много драстичније војно – полицијске акције

ЋУТИ као заливена влада Ивице Дачића и Александра Вучића. Ћути због својих „историјских достигнућа”. Ћути „велики” министар за Косово и Метохију Александар Вулин. Ћути његова Канцеларија за КиМ.

Ћуте као да се све догађало у Патагонији или на Марсу. Једино се огласио директор Здравственог центра у северној косовској митровии др Милан Ивановић.

Ево текста саопштења које је потписао, а сами процените да ли су његове речи више алармирање јавности или јаук:

„Као да је у питању војни полигон за борбену обуку, припадници Еулекса данас су у неколико наврата, са више блиндираних возила, бучно упадали у болнички круг Здравственог центра у Косовској Митровици.

Не водећи рачуна о томе да бучном вожњом и галамом угрожавају мир и здравље тешких болесника, као и да ометају хирурге усред започетих сложених операција, припадници Еулекса су, на оправдана негодовања здравствених радника, одговарали још бучнијом вожњом по болничком кругу.

Из разлога који се могу наслутити, до зуба наоружани полицајци Еулекса посебно су опсервирали зграду Управе и фотографисали све улазе, наговештавајући могућност неке нове, много драстичније војно – полицијске акције.

Захтевамо да се запосленима у Здравственом центру омогући несметан рад с пацијентима, чије лечење овакве акције Еулекса директно угрожавају и погоршавају њихово здравствено стање.”

Факти.орг