Бошњачка народна странка поново са СНС на изборе

MukoviciVucic

НОВИ ПАЗАР – Бошњачка народна странка на предстојеће ванредне парламентарне изборе 16. марта изаћи ће на листи са Српском напредном странком, рекао је данас председник БНС Мујо Муковић.

Муковић је, након проширене седнице Председништва БНС, позвао Бошњаке да не расипају гласове и подрже листу СНС “ Александар Вуцић – будућност у коју верујемо“ која је, како је рекао, сигуран победник предстојећих избора.

Он је рекао да је БНС била партнер напредњацима и на прошлим парламентарним изборима и подсетио на споразум о стратешкој сарадњи СНС и БНС.
„Бошњацка народна странка има сигурно једно место на листи СНС – то је место број 47“, казао је Муковић, додајући да ће ова партија водити позитивну предизборну кампању.

„Ово је јединствена прилика да решимо многа горућа питања у Санџаку“, рекао је он, додајући да БНС жели да се посвети себи и бошњачком народу овог региона.

Муковић је рекао да је задовољан једним посланичким мандатом, напомињујући да „многи који су били на изборима 2012. године са СНС нису позвани сада у коалицију са напредњацима“.
„Од мањинских странака једино је БНС остала партнер СНС“ казао је Муковић.

Танјуг