Нови Пазар: Вехабије раниле полицајца!

vehabije u srbiji

Полицајац који није био на дужности, повређен је у селу Лукаре код Новог Пазара када је спречио неколико мушкараца да провале у објекат поште.

„Полицајац је био у цивилу и извадио службени пиштољ у намери да спречи пљачку, али су провалници на њега насрнули. Настало је отимање за оружје у којем је полицајац повређен и задржан је на одељењу хирургије новопазарске болнице“, рекао је радију Сто плус извор у полицији.

Исти извор је навео је да су пошту покушали да опљачкају лица са брадама и скраћеним ногавицама панталона, по чему се може закључити да припадају, такозваном, вехабијском реду. Полиција се у вези са овим случајем, који се догодио синоћ, још није огласила.

Полиција у Новом Пазару ухапсила је А.Т. (29) из тог града због покушаја пљачке и напада на полицајца, док за једном особом још трага, саопштено је данас.

„Осумњичени се терете да су синоћ, око 21 часа, покушали да обију пошту у месту Лукаре код Новог Пазара. У близини поште се нашао полицајац којих их је спречио, али је том приликом задобио ударац у главу и нанете су му тешке телесне повреде“, саопштила је полиција.

БЕТА