На италијанском суду доказано да MMР вакцина изазива аутизам! (ВИДЕО)

боке

Већ много година, приче погођених родитеља су биле јако сличне. Мало, бистро дете, вакцинисано ММР вакцином има мала споредна дејства као што су висока температура и одбијање да једе, а онда се развије поремећај аутизма.

Док мејнстрим лекари поричу да је аутизам повезан са ММР вакцином (мешавина три вакцине: против малих богиња, заушки и рубеоле, eng. Мeasles, Мumps, Rubella), многи тврде супротно.

Статистика показује да је пораст броја оболелих од аутизма алармантно у вези са увођењем и применом ММР вакцине. И сада, у једном италијнском суду, донета је знаменита пресуда у случају детета чији родитељи тврде да је аутизам изазвала ММР вакцина.

боке1

Родитељима Валентина Боке (Valentino Bocca), Министарство здравља Италије исплатило је 112.000 евра. Сада парницом захтевају додантих 800.000 евра. Прича је трагична: дечак Валентино који се развијао нормално, са 14 месеци примио је ММР вакцину и добио дијареју, изгубио апетит и за само неколико дана више није могао ни кашикoм да се служи. Недуго затим стање се погоршало: ноћу није могао да заспи, сатима вриштећи од бола. Касније се испоставило да болује од болних црева што је уобичајено за аутистичну децу. Уз одговарајућу дијету без пшенице и млека, поново је спавао нормално али је наставио да показује симптоме аутизма и још увек не може да говори иако има 9 година.

У процесу су учествовала три сведока-стручњака, који су се сложили да ,,не узимајући у обзир пређашње услове, постоји разумна научно основана вероватноћа да је ММР вакцина изазвала Валентиново стање.” Судија Луцио Ардиђо (Lucio Ardigo) изјавио је да је ,,коначно утврђено” да је Валентино патио од ,,аутистичног поремећаја заједно са когнитивним застојем” и да је његова болест повезана са примањем вакцине. Вакцина која се користи у Италији истог је састава као и она што се користи у Британији и САД.

Повезаност ММР-а са аутизмом доказана је на суду у Италији, но да ли ће то власти у Британији и САД негирати? У САД живи преко 5.000 породица познатих мејнстрим медијима које верују да је ММР вакцина уроковала аутизам код њихове деце, али прави број оваквих породица би могао бити знатно већи. Судске пресуде против ММР-а укључују и 90.000 фунти одштете дечаку Роберту Флечеру (Robert Fletcher) због оштећења мозга, и милион и по долара Хани Полинг (Hannah Poling) која је у једном дану осим ММР-а примила још шест вакцина и након тога оболела од аутизма.

Мала утеха за породице са децом оболелом од аутизма као последицом вакцинације, је да можда постоји зрачак светла на крају тунела. Међутим, опште је уверење међу медицинарима да је боље вакцинисати дете, него не вакцинисати га.

Насилан начин на који владе САД и европских држава пропагирају вакцинацију ММР-ом, оставио је многе родитеље у уверењу да немају избора, упркос томе што је вакцинација добровољна. У случају Валентина Боке ова про-вакцинацијска пропаганда била на уштрб владиног процеса.

Овом пресудом, у Италији сада постоји легални преседан који би могао пробити брану. Многи родитељи ће тражити праведну компензацију од влада које су учествовале у једном од највећих медицинских заташкавања свих времена.

Заташкавања које је многе коштало каријера, патње деце и живота њихових родитеља.

http://www.magacin.org/2013/11/na-italijanskom-sudu-dokazano-da-mmr-vakcina-izaziva-autizam/ФСК