Јермени у Јагњеници, Украјинци у Зупчу успостављају „државу Косово“ (ФОТО)

зупче

На пункту у Зупчу тамо где су Срби барикадама бранили пролазак РОСУ полиције, КФОР-а и ЕУЛЕКС-а, украјински припадници НАТО контигента КФОР-а успостављају „државу Косово“, док њихова земља грца под ЕУ и НАТО револуцијом. Дакле, служећи НАТО господару успостављају још једну исламску-шиптарску државу на Балкану, док њихова гори.

Исти је случај и са припадницима јерменског контигента КФОР-а, који исту ствар раде на пункту у Јагњеници, српском селу које је јуначки одолевало успостављању шиптарске државе, док је напад на ту државу био од споља. Када су Срби нападнути изнутра, „својим људима“ и представницима државе Србије, Јагњеница је „пала“, а пале су недуго затим и српске институције. Сада је остао народ, у којој мери и до када видећемо, али прогнозе нису ни мало оптимистичне.

Пратећи дешавања у Украјини можемо констатовати да иако ситуација у тој земљи јесте на ивици грађанског рата и да ни украјинска полиција нити војска нису у стању да „проблем“ реше, они су под НАТО командом изгледа „способни“ да успоставе шиптарску државу на територији Србије. А зашто да се на крају крајева и жалимо када и наша војска исту ту способност показује у Сомалији, док су на КиМ српски цивили остављени на милост и немилост шиптарским сепаратистима.

Срби на окуп
зупче2Пункт у Зупчу

зупче1

Пункт у Зупчу

јермени у јагљеници

Јермени у Јањљеници

јермени у јагљеници1

Јермени у Јагњеници