Запад креће свим силама на Русију, а Србија је на том путу

guskova

Вечерас на алтернативној ТВ у Српској наступила је Јелена Гускова, историчар и политички аналитичар из Русије и члан Сената Српске…

Она каже (парафразирам): ЕУ ће Србији наметнути још стотину понижавајућих услова али ипак Србија никад неће ући у ЕУ. Једноставно, запад креће свим силама на Русију а Србија је на том путу.

План је Србију потпуно раздробити на ситне републике и извршити обезвлашћивање Београда. За сада је једини и јак кохезиони фактор у региону за Србе Република Српска.

Она упозорава и следеће. Запад жели да хашки трибунал поистовјети историјски са Нирнбершким процесом. Хоће рећи да у Хагу се суди већином Србима који су окарактерисани као нацисти. Ако власти Србије и Српске прихвати одлуке хашког суда и то процесуирају у историјске уџбенике то ће бити довољно за свијет да Србија (и Српска) и народ нестану. Врло мрачно. Ако су власти предале на хашки суд толико велики број Срба онда је то први корак до ове мрачне прогнозе. Ако Србија пак не призна хашке одлуке, Русија има аргументе да се стави у заштиту Србије, Српске и српског народа, у интересу политике, економије, права и војне одбране. Дакле, све је до нас.

Коментар објављен на СРБском ФБРепортеру

Извор: Миро (читалац СРБског ФБРепортера)