Због употребе ХААРП и кемтрејлса пластични снег падао широм САД! (ВИДЕО)

sneg lazni

Када је прошле недеље јака снежна олуја погодила југосточни део Сједињених Америчких Држава и готово паралисирала живот људи, на хиљаде грађана је звало надлежне службе. Њихови позиви нису уследили само зато што су завејани, без хране или воде, већ зато што су хтели да пријаве да је снег који је падао у великим количинама – пластичан!

Највише пријава, како преноси портал дневно.хр, било је у Џорџији. Људи су на интернету постављали видео снимке на којима се јасно види да се снег не топи под утицајем топлоте, већ да тамни и под дејством пламена мирише као нагорела пластика.

Иако има скептика који не верују да се временом управља људским рукама, многи упозоравају како је управо манипулација временом најјаче оружје моћних војних сила. Могуће је, тврде, да је реч о кемтрејлсима и да је снег настао под утицајем хемикалија које се распршују преко Земље, или да је снег продукт ХААРП-а, односно наводног тајног оружја америчке владе којим се изазива било каква климатска промена и временска непогода.

Оно што америчко становништво додатно плаши је чињеница да је пре неколико недеља у снегу који је падао широм САД откривена и радијација. Власти се нису огласиле, а званични медији у потпуности игноришу билокакву причу о лажном снегу, иако се потенцијално ради о здрављу милиона људи који не знају шта то прекрива њихову околину. Многи су толико уплашени да се не усуђују да дотакну снег голим рукама.

Шта ви мислите о томе, да ли је ово намештаљка, шала, или нечија игра са природом и људима? Погледајте и закључите сами!

Новостионлајн