Невероватно: На додели Греми награда славни извођачи извели древни сатанистички ритуал и призивали Ђавола пред милионима гледалаца! (ВИДЕО)

Gremi-19

Потпуно је апсурдно да се тако очито претварамо у друштво које негује сатанистичке ‘вредности’ јер ове славне извођаче слушају и наша деца, и не само да их слушају, него их и копирају те свакодневно упијају у виртуалном свету у којем проводе половину свога времена.

Иако се овакве ствари одвијају систематски, већ дуги низ година, овогодишња додела музичке награде Греми напросто је на ноге подигла целу јавност.

Осим што је познати илуминатски пар Бијонсе и Џеј Зи на позорници извео готово порнографски перформанс, што се емитовало у ударном телевизијском термину и због чега су протестовали родитељи широм света, прави, древни, сатанистички ритуал извела је Кети Пери са својом песмом Дарк Хорсе.
У песми је неколико пута призивала сотону и плесала на метли окружена демонима и ђаволима. Иако овакви догађаји нису реткост на америчкој музичкој сцени, ово је први пут да се на ноге дигла цела јавност протествујући против страшне бласфемије која се одиграла на позорници испред неколико милиона гледалаца међу којима је био и велики број деце.
Убрзо након перформанса, милиони корисника Твитера коментарисали су сатанистички ритуал у којем су учествовали па су видно шокирани објављивали поруке попут: ‘Хм, јесам ли ја сада учествовао у призивању Сатане заједно са Кети Пери?’, ‘Ја сам 100% сигуран да је Кети Пери управо дозвала Сотону!’ Кети Пери управо је извела ритуал под називом ‘ТХЕ ВИТЦХЕС САББАТХ.’

Кети Пери увела је наше породице у ритуал за Сатану, шта се дешава? ‘Окултно и страшно на Гремји-у, предузмите нешто, то гледају и деца ‘Гооглајте Акуеларре па ћете видети шта је управо учинила Кети Пери, призвала је Сатану!’ То су само неки од бројних коментара који су преплавили друштвене мреже.

На овој додели музичких награда учествовала је и певачица Натали Грант која је ове године покупила две награде. Она је славна хришћанска госпел певачица која је пре доделе награда била јако узбуђена, али је овај сатанистички игроказ напустила одмах након доделе те на свом фацебоок профилу написала:
‘Вратила сам се с Гремија рано, има свега у мојој глави, али само ћу вам рећи једно: Никад нисам била срећнија што певам Исусу и за Исуса и никад после овог перформанса нисам била сигурнија да сам на правом путу’.
Мислила је на ритуал који је извела Кети Пери. Отац популарне певачице рекао је за једне дневне новине: ‘Она је сатанска ћерка, немам ништа с њом.’ Док су до сада овакве ствари преносили само мањи алтернативни портали, сви мејнстрим медији расписали су се, под притиском јавности, о сатанистичком ритуалу изведеном пред свима.
Неки је чак и бране говорећи како је сатанизам сада популаран, па то није ништа страшно. Али, није тако.
То је управо страшно јер се сатанизам више не скрива те се покушава прогурати као банални и бенигни перформанс док је, заправо, реч о застрашујућим ритуалима помоћу којих се призива зло, а у које се овим путем уводе целе породице и цело једно друштво, које као приковано за ТВ, и сваке године блеји у ритуалистичке перформансе који пред очима јавности вређају, али и убијају Бога.

Морамо напоменути како је Пери за време овог сатанистичког наступа имала црвени, темпларски крст преко груди.
Али, ова додела Гремија је цела била сатанистичка; најпре невиђена порнографија, затим древни сатанистички ритуал, а на крају су све зачинили великим геј венчањем током наступа Мацклемореа и Рајана Луиса. И датум одржавања Гремија многи приписују седмодневном сатанистичком фестивалу или седмодневној сатанистичкој припреми за Свијећницу која пада на 2. фебруар.

Дневно