Пала неуставна и незаконита уредба владе Србије о пензионисању српских полицајаца са КиМ

izdajnici-vucic-i-dacic

ВУЧИЋ И ДАЧИЋ УСТУКНУЛИ ПРЕД ПОЛИЦИЈОМ

Вучић,Дачић и влада Србије устукнули су пред синдикатом полиције Србије и поништили уредбу о пензионисању српских полицајаца са Косова и Метохије.

Јуче је Дачић позвао синдикат полиције Србије да делегирају представника у радној групи за израду нацрта закона о условима за остваривање права на посебну пензију запослених на територији АП Косова и Метохије.

Јавности је мало познато, јер је медијима забрањено да о томе пишу, уредбом владе Србије, брисана су из систематизације радна места полицајаца на,Косову и Метохији и они су добили решења о престанку радног односа закључно са 31.12.2013.године.

После тога, синдикат полиције Србије поднео је иницијативу Уставном суду Србије за утврђивање незаконитости спорне уредбе.

Влада Србије, као и предходна Бориса Тадића, ништа није урадила услкаду са Уставом и законима Србије потписујући бриселски споразум и одричући се дела своја најбогатије територије.

Стручњаци тврде да и Европска унија сноси део одговорности подстичући владу једне суверене државе на кршењу сопственог устава.

С друге стране, Европска унија јавно се декларише за поштовање владавине права и закона. Толико о вредностима Европе, куда иначе слепо жури “историјска“ Влада Србије.

Да ли “промена свести“ народа, по Вучићу, представља и непоштовање закона.

Врати се Вучићу у основну школу, погрешно си читао књиге на факултету.

СРПСКА СЛОГА