„Тачи обишао Србе на Божић и позвао расељене да се врате на своја имања“?

taci

Приштина – Ратни злочинац Хашим Тачи данас је посетио две српске породице у селу Видање, код Клине, и позвао све расељене Србе да се врате на своја имања на Косову.

Тачи је породице Ранка Костића и Милорада Шарковића посетио на Божић заједно са нелегалним замеником премијера Слободаном Петровићем, нелегалним министром за заједнице и повратак, Далибором Јевтићем и ткзв. председником Клине Сокољем Башотом.

Тачи је, преноси агенција Косовапрес, рекао да је ткзв. Влада Косова опредељена да изгради будућност свима, на целој територији Косова.

„Ја и Влада смо се определени да посетимо све Србе који се врате на своја имања. И овом приликом желим да позовем све расељене – где год да су, да се врате на своја имања и у куће. Косово припада свима нама. Ми желимо да изградимо европско Косово, као домовину свих његових грађана“, рекао је Тачи.

Ранко Костић је захвалио Тачију што је посетио његову породицу на Божић, а Милорад Сарковић оценио да је посета знак бриге ткзв. премијера за све „грађане Косова“.

Бета