КО СУ „ОНИ“- Србија у канџама Новог Светског (Евроунијског) Поретка – Део Други

world-leaders-from-the-g8-001

17 фебруара 1950,  приликом сведочења пред америчким Сенатом, у то време чувени „ционистички“ банкар, Пол Ворбург је изјавио следеће: „Ми ћемо ускоро створити Светску Владу, свиђало се то вама или не. Једино питање које се овде поставља, јесте- Да ли ћемо ту владу успоставити силом или милом!?“

Генерална и општеприхваћена дефиниција Светског Поретка јесте- да се иза овог појма крије светска завера у организацији најмоћнијих и најутицајнијих појединаца на нашој планети, који су у огромној већини у крвном сродству (бар они на врху „пирамиде моћи“). У ову групу се убрајају најбогатији, најмоћнији политички лидери, корпорацијске елите, а међу њима се посебно издвајају припадници такозваног „Црног Племства“ Европе, на чијем челу се налази Британска краљевска лоза. Њихов циљ, у самаризованој и упрошћеној верзији, јесте да створе једну „Светску Владу“, односно Глобалистичку државу, у којој ће укинути сва национална и религијска обележја својих поданика.

Ове своје намере креатори Новог Светског поретка више и не крију и последњих деценија раде убрзано на њиховој реализацији. Кредибилних примера који говоре у прилог овој тези је безброј, а ја ћу у овом поглављу навести само један типичан-

Paul Warburg Albert Einstein17 фебруара 1950,  приликом сведочења пред америчким Сенатом, у то време чувени „ционистички“ банкар, Пол Ворбург је изјавио следеће: „Ми ћемо ускоро створити Светску Владу, свиђало се то вама или не. Једино питање које се овде поставља, јесте- Да ли ћемо ту владу успоставити силом или милом!?“

 

Оно што би требало да забрине свако људско биће на овој планети, јесте њихова намера, не само да успоставе тоталну контролу над свима нама, већ да „насилном екстерминацијом“ смање светску популацију за две трећине. Значи ради се о планираном „мега-геноциду“- хладнокрвном убиству преко 4 милијарде људи. Наравно, да је такву намеру готово немогуће остварити војном технологијом, осим ако се не одлуче за „нуклеарни холокауст“, који би евентуално дошао главе и самим креаторима „Новог Светског Поретка“ (које смо већ у првом делу овог фељтона назвали глобалистима, тако да ћемо и овде наставити са употребом тог поједностављеног термина).

Њихове методе су наравно софистицираније и компликованије, и састоје се од комбинације разних „технологија“. Поред изазивања ратова, масовних разарања и консеквентних фамина и зараза- глобалисти прибегавају и трајним негативним променама у нашем еко систему, које изазивају катастрофалне ефекте у регионима где су примењени. Сви смо сведоци запрашивања кемтрејлсима, гмо инфестацијом плодне земље коју прати употреба хемијских отрова у форми пестицида и других хемикалија. Све ове „технологије“ имају погубне последице по здравље милиона људи и консеквентно доводе до вишеструко увећаног морталитета у одређеним регионима и читавим земљама. Да не спомињемо вештачки изазване природне катастрофе, глобалну контролу (и ускраћивање) хране и пијаће воде, енергената, исл…

irish-famine-1847

——————————–

1101950911_400
Неки ће и ово моје писаније назвати само још једном теоријом завере- али ако се све ово данас дешава пред нашим очима, и ми сами постајемо жртве тих процеса, да ли је то онда још увек „теорија“ или је ипак у питању права завера?

Колико нам само деце и одраслих особа у Србији умире годишње од канцера изазваним планским и „ериалним“ НАТО бомбардовањем целе Србије експлозивним средствима са високо-радиоактивним „осиромашеним уранијумом“. Да ли још неко верује да је позадина употребе те „геноцидне муниције“ била војна логика и „потреба“ или се ради о нечем другом. Наравно да је намера била да се (ако не цела, онда бар један њен део) Србија претвори у „апокалиптично радиоактивно сметлиште“….

———————————

Једна од веома кредибилних студија која разоткрива Светску заверу јесте рад Др Џон Колемана из 1992 под називом „Хијерархија конспиратора: Прича о Комитету 300“. Колеман је пажљиво анализирао и разотркио структура овог нетворка и њихове циљеве.

Од, у јавности познатијих припадника „Комитета 300“, који је познат и под називом „Олимпијци“, овде ћемо навести пар њих, али њихова детаљнија структура, као и имена ће се појављивати и наредним деловима фељтона. Свакако једни од (у јавности) највише експонираних „Олимпијаца“ су: банкар Дејвид Рокефелер, политичар и капиталиста Хенри Кисинџер, британски племић и „патријарх“ Велике оријенталне ложе Слободних зидара, Лорд Палмертон, директор фонда „Маршалски план“ (за послератну- 2 св. Рат. реконструкцију Европе) Аверел Хариман, и за ову причу је веома интересантан Јужноафрички капиталиста са краја 19 века, који је и име Британске круне водио експлоатацију „Црног континента“, г. Сесил Роудс, и који се сматра „дизајнером“ Новог Светског поретка. За Роудса је важно напоменути да је такође био активно укључен у рад још једног тајног глобалистичког друштва „Округлог стола“, где је тесно сарађивао са Ротшилдима, Опенхајмерима, Алфред Милнером, Јан Сматсом и другима, на колонизацији и експлоатацији Афричког континента.

Џон Колеман је описао структуру „глобалиста“ на следећи начин:

MODERN-slavery„Једна Светска Влада и јединствени монетарни систем, под сталном и непромељивом „само-изабраном“ владом олигарха по узору на средњовековне феудалце (ми управо данас видимо такву структуру власти у Европској унији, на чијем се челу налазе људи, који су практично сами себе „бирали“?). У том глобалном систему популација ће бити контролисана путем контроле броја деце у породици (видимо да је тај модел заживео у „комунистичко-капиталистичкој“ Кини), заразним и хроничним болестима (које како видимо на примеру сиромашних земаља се изазивају форсираном употребом хемијских и разних био агената и принудним вакцинисањем гмо вакцинама), глађу (која се данас такође вештачки изазива ратовима, пљачком националних ресурса, глобалистичким уништавањем економских и банкарских ресурса „циљаних земаља“) и тако, све док се популација ове планете не сведе испод једне милијарде „употребљивих“ људи.

Укинуће се средња класа, постојаће само господари и слуге. Постојаће само један законски систем и униформни судови на челу са Врховним светским судом. То законодавство ће спроводити и контролисати Светска полиција и униформна Светска војна сила (вероватно Колеман овде мисли на НАТО). Систем ће бити базиран на „милостињи“ централне владе- они који су послушни биће награђени (храном, водом и вероватно „фарматизованим тв програмима“), а они који се побуне, биће осуђени на смрт глађу, или ће просто бити стављени ван закона и физички елиминисани. Приватно поседовање оружја и муниције ће бити најстроже забрањено (ова последња рестрикција је већ заживела у неким земљама у оквиру, или под утицајем „Западне хемисфере“, попут рецимо Велике Британије где су грађани комплетно разоружани и под сталном електронском присмотром на свим јавним местима).“

———————

almighty_god

Корпорацијски део ове глобалистичке владе биће доминиран најутицајнијим банкарима, нафтним магнатима, и фармацијским картелима, наравно и другим најутицајнијим међународним корпорацијама.

Главни „играчи“ у овој футуристичком друштву ће бити припадници Британске краљевске лозе, тренутно са Краљицом на челу и „Кућом Виндзора“ за коју јавност углавном не зна да потиче од немачког племства Саксен-Кобург-Гота лозе (који су постали Виндзори 1914.)

Центри њихове моћи су лоцирани у Лондону, Базелу и Бриселу…

Кључне полуге у спровођењу и наметању Новог светског поретка су Уједињене нације (које управо за потребе НСП  оперативно имплентишу план тоталне контроле популације под егзотичним називом „Агенда21“)- Светска здравствена организација, која је преваром или уценама (уз помоћ Западних сила) анимирала већину земаља Западне хемисфере да потпишу протоко са СЗО, који даје право овог организацији да наруши суверенитет, па чак и војно интервенише у тим земљама, под притекстом борбе против глобалних епидемија- и као војни инструмент НСП у овој почетној фази, наравно озлоглашени неофашистички војни савез НАТО).

У целу ову игру су наравно укључени лидери водећих светских сила, нарочито они из редова група „Г7 и Г8“. Сами лидери су „обични“ инструменти те политике, и лако су заменљиви, или чак и физички уклоњени, ако се на било који начин супротставе или стану на пут спровођењу „глобализације“ наше планете. По овој теорији као сметња упсотављању НСП физички су уклоњени: Џон Кенеди, Али Буто, Алдо Моро…, или чак и неки војни лидери, попут америчког адмирала Борде и Вилијама Колбија…

——————-

Chairman_of_the_Committee_of_300На крају овог дела, приказаћу пресек „јавне структуре“ овог тајног нетворка. Већина „Олимпијаца“ су невидљиви и недодирљиви за јавност, али њихов план се спроводи пуном паром и свеобухватно кроз ланац „полутајних друштава“, пре свега масонских ложа, НВО, легалних међународних и националних институција неких Западинх земаља.

По бившем ББЦ новинару и публицисти Дејвиду Ајку, на челу оперативног нетворка „тајне светске владе“ се налази Округли Сто за којим „седе“ светски моћници који успостављају глобалну контролу путем следећих организација:

–          Савет за међународне односе (Council on Foreign Relations) који се углавном бави Америком

–          Трилатерална Комисија, у чијој надлежности је Америка, Јапан и Европа

–          Британски краљевски институт за међународне односе, који се бави посебно Великом Британијом, а посебно остатком света

–          Римски Клуб, који је задужен за „еугенику животне средине“

–          Билдерберг група, у чијој надлежности су Америка, Европа и остатак света

–          Уједињене нације, као универзални инструмент наметања НСП

———————————

Наставиће се….

2 јануар 2014, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић