Монсанто одузима земљу пољопривредницима у Србији

monsanto01

Нови Сад – Из поузднаих извора Еколошки покрет је сазнао о стравичном плану биоинжењерске компаније Монсанто о начину одузимања земље пољопривредним произвођачима у Србији, затим о преузимању свих родних површина у Србији и њиховом претварању у пустињу.

Уназад неколико година сведоци смо незаконите сетве генетски модификованих (измењених) пољопривредних култура у Србији. У почетку је то било неколико стотина хектара које је држава санкционисала; спаљивањем, тарупирањем (уништавањем сечом) итд. да би касније те исте површине остављала произвођачима да их сами униште (!).

На страну то што су те културе ипак завршавале у сточној храни којом је преко меса стоке храњене овим производима тровано становништво, поставља се питање зашто је држава и поред јасно одређених законских прописа била тако попустљива према прекршиоцима закона који су ширили геноцид над сопственим народом!?

Одговор је једноставан, што је потврђено и из поузданих извора о овом стравичном плану; због налога компаније Монсанто да се преко корумпираних политичара рашири сетва ГМО култура у Србији на што већој површини.

Шта се добило наведеним налозима?

Са почетних неколико стотина хектара површина ГМО култура у Србији, оне су се прошириле на неколико хиљада хектара чији власници нису позивани на одговорност, нити су се те површине уништавале. Истовремено, ти исти корумпирани или уцењени политичари су вршили припрему легализације ГМО култура чија припрема је дошла пред усвајање у Народној скупштини.

Самим чином усвајања предлога легализације ГМО у Србији, стећи ће се легитимни услови заштите интелектуалне својине семена ГМО култура патентираних и у власништву највеће биоинжењерске компаније на свету- Монсанта. Тада ће уследити тужбе за противправно коришћење и сејање њихових ГМО култура са одштетним захтевима и преузимањем површина на којима су се гајила њихова семена.

Остало ће урадити ветар, да, ветар, који ће разносити полен ГМО култура на чисте културе у ближем и даљем окружењу и где год се открије и најмања примеса ветром разнетих ГМО култура, власници тих култура ће бити тужени због ,,неовлашћеног и незаконитог коришћења њихове интелектуалне својинеˮ и од њих ће бити тражено огромно обештећење. Пошто поштени и савесни произвођачи неће моћи платити, земљиште ће одлуком корумпираног суда прећи у власништво ове, свуда у свету назване, злочиначке компаније која ће се по наведеном принципу ширити по целој Србији.

Грађани, сељаци, пољопривредни произвођачи, фармери, ма како се звали, јавно вас питам, да ли тако желите да се опростите од своје дедовине, своје земље и будућности? Да ли заиста желите да будете гладно робље у сопственој држави, али на туђој земљи?
Погледајте своју децу и своје ближње, размислите, па онда одговорите на постављено питање.

За истинитост изнетог плана образом и животом гарантујем, јер не могу открити извор информације, али размислите сами, зашто произвођачи ГМО култура у Србији нису до сада ни спречавани нити били тужени, а свуда у свету им се одузимала земља због наводног бесправног коришћења ГМО семена које им је ветар доносио и загађивао парцеле чистих култура?

Зато вас ја, Никола Алексић, јавно позивам на општенародни бунт за одбрану живота и опстанка, за одбрану Србије од покушаја брисања са географске карте света.

Датум општенародног бунта ће објавити Народна скупштина Република Србије одређивањем датума легализације ГМО, а ја ћу вас само подсетити. Тога дана сви који могу ходати или пузати морају доћи пред Народну скупштину са СВИМ расположивим средствима ради одбране своје будућности и будућности своје деце и потомака.

Искрено сам уверен да ће војска и полиција такође стати на страну народа, јер су и њихова деца исто тако угрожена, без изузетка.

Тај полусвет у Народној скупштини, доведен уз помоћ 900.000 (деветсто хиљада) гласова покојних бирача, коначно мора бити заустављен или нас више неће бити.

Како радили, тако нам Бог помогао!

Никола Алексић / Еколошки покрет Новог Сада / Васељенска ТВ