ТРУПЕ ВУЧИЋА И ДАЧИЋА УБИЈАЛЕ АЛБАНЦЕ ДА БИ ОКРИВИЛИ СРБЕ (ВИДЕО)

kosovo-siptari
Албанци су били прогнани са Косова и Метохије на веома професионалан начин. Њиховим прогоном од два месеца оправдан је прогон 2/3 Срба који траје 14 година.

Кнез Лазар и данас живи, јер његово опредељење живи и траје у душама милиона Срба који га верно следе попут косовских витезова.
Нажалост, како оног првог Видовдана тако и данас, нису малобројни ни они Срби којима је више омилело „царство земаљско“.
За такве ништа у нашој историји и у нашем народу (па ни сам тај народ) није толико свето да се не би могло продати, уновчити и издати. Као и за Вука Бранковића.
На Видовдан пре 618 година сви Срби су били на Косову Пољу, али нису сви били исте мисли и опредељења. Тако кроз целу нашу историју, тако и данас.

(Епископ Артемије, Са Косовом у срцу)

У најновијем видео-клипу који је припремила најпознатија шиптарска пропагадантискиња у Србији Јета Џара припрадник јединице “Шакала” описује злочине које су вршили припадници јединице којој је сам припадао. Видео материјал је монтиран и неки делови су исечени. Приметна је тенденција да се окриви читав српски народ због злочина, иако се бивши “шакал” Зоран Рашковић ограђује на више места, говорећи да су људи о којима говори “олош”. Сама чињеница, коме је интервју дат, тј. водећој сепаратистичкој телевизији, говори о томе каква му је тенденција.

У прилог томе, да су на Косову и Метохији злочине вршиле трупе које нису биле везане за српски народ, иде и чињеница да је главни злочинац из филма тзв. “Мртви” умро у Аргентини, као и многи други усташки злочинци. Сам “Мртви” је увек остављао живог понеког сведока злочина како би се о злочину причало.

kaubojstina

Рашковић говори о “каубојштини” трупа у којима је учествовао за сепаратистичке медије.

Ипак, сама чињеница што је врхунска пропагадантискиња доведена из Приштине, довољно говори о томе да ће уз помоћ метода знаних мајсторима за медије, који су у Србији потпуно у рукама еврофанатика, ова прича додатно бити искориштена за даљи процес растурања одбрамбеног механизма у Србији за одбрану Косова и Метохије. Сасвим је могуће да ће послужити и као увертира за признање Косова као државе од стране власти у Београду.

Одлучили смо се да овај тенденциозни видео пренесемо читаоцима нашег блога претпостављајући да ће убрзо бити раширен и преко медијских средстава “европске Србије”. Једна чињеница која на видео-клипу није речена, а која би можда требало да се каже је да су у време злочина над Албанцима у Србији на власти били исти људи који су на власти и данас: Александар Вучић је био министар информисања, а Ивица Дачић портпарол неприкосновеног СПС-а. Отуда је оптужба Зорана Рашковића индиректно и оптужба на рачун ова два човека који ових дана довршавају злочин над српским народом – бриселску издају Косова и спроводе прогон православних хришћана. Питање је, зашто као кључне личности Милошевићеве власти никада ова двојица нису процесуирани у Хагу и оптужени за ратне злочине?

 

Сви мисле о Косову, говоре о Косову, решавају проблем Косова, али Косово виде и доживљавају различито.Од Косова и око Косова људи се деле на два табора: једни Косово виде као пораз, други – као победу.
Једни као догађај због кога смо пали у мрачно пет-вековно турско ропство, други – као догађај захваљујући коме смо то ропство издржали и преживели.
Једни као „гробницу“ у којој су „сва наша надања закопана“, други – као извор свих узвишених стремљења и прегнућа у нашем народу.
Најзад, једни Косово виде као место на коме је читав један народ извршио масовно самоубиство, други – као жртвеник на коме је читав један народ колективно и свесно принео себе на жртву „царства ради небескога“, и тиме постао један крстоносни и мученички народ.

(Еп. Артемије, Са Косовом у срцу)

Погледајте, такође: ГМЦ – ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНА ЦРКВА

Припремила екипа Фб странице “Православље живот вечни”