Вучић би да Србима мења свест

izdajnik-aleksandar-vucic

БEOГРAД – Лидер Српске напредне странке Aлександар Вучић поручио jе вечерас да криминалци и таjкуни неће вратити Србиjу у прошлост, жабокречину и муљ, и нагласио да jе напредњацима приоритет економски развоj и смањење незапослености.

„Mоjа порука за оне коjи хоће да врате Србиjу у муљ и жабокречину, криминал и лоповлук, из коjих ћете само ви излазити богатиjи, а народ бити све сиромашниjи, jасно им поручуjем: вичите колико хоћете, заузимаjте медиjе колико хоћете, купуjте политичаре колико хоћете, Србиjу победити нећете“, рекао jе лидер СНС-а на завршном скупу странке на Вождовцу пред локалне изборе 15. децембра.

Oн jе поновио да ће се до краjа године завршити истраге 24 спорне приватизациjе и многих других предмета, али и поручио да ће се истовремено наставити борба против оних коjи растураjу дрогу, коjи труjу нашу децу.

Смањење незапослености jе приоротет СНС, рекао jе Вучић и подсетио да jе претходна влада у четири године повећала стопу незапослености са 13 на 26 одсто.

Вучић jе рекао и да ћемо у овоj години имати наjнижу стопу инфлациjе у последњих 10, да jе први пут у трећем кварталу ове године повећан раст индустриjске производње на 3,2 одсто и да су то помаци коjи показуjу да се ствари мењаjу.

Oн jе указао да ће наредне године грађани живети боље. „Посао jе у наредном периоду да покушамо да мењамо свест, да сви радимо више“, рекао jе Вучић.

„Наша обавеза jе да мењамо себе, да бисмо могли да мењамо Србиjу, Вождовац и Београд. Kраjем 2014. годиуне и сами ћете осетити да jе кренуло на боље и да живимо боље“, рекао jе Вучић.

Oн jе са конвенциjе поручио грађанима да треба да очекуjу добре вести и навео да „сутра стижу приjатељи са значаjном финансиjском подршком коjа ће бити уложена у покретање привреде“.

Вучић jе поручио да на локалним изборима у недељу не бираjу политичаре и странке, већ будућност, а своjим присталицама – да изађу на изборе и не препусте избор онима коjи су у мањини.

„Нису ово избори ни за мене, ни за странку, већ за вас, Вождовчане, за Београд, а веома су важни и за Србиjу“, рекао jе Вучић на завршноj конвенциjи СНС у пуноj хали спортског центра на Бањици.

Oн jе позвао грађане да не даjу глас онима коjи би да их врате у Србиjу жабокречине и муља, већ онима коjи гледаjу у будућност.

Вучић jе рекао да очекуjе „убедљиву победу, победу грађана, победу поносне и успешне Србиjе“.

Oн jе позвао грађане да гласаjу за листу СНС коjа на изборе у недељу излази под редним броjем 1.

Танјуг