СНС: Напредак Србије је отелотворен у Александру Вучићу

sns-kostolac

Костолац — Функционери СНС позвали су грађане у Костолцу да гласају за ту листу, јер је пред њима „избор између поштене политике и политике коју персонификују тајкуни“.

Највиши званичници Српске напредне странке позвали су вечерас грађане Костолца да на локалнима изборима гласају за ту листу, јер је пред њима избор између поштене политике окренуте будућности и развоју, отелотворене у напредњацима и њиховом лидеру Александру Вучићу, и политике коју, како су рекли, персонификују тајкуни.

„У недељу реците комшијама да бирамо између добра и зла, будућности и прошлости, напретка и корупције и криминала. Победом у Костолцу показаћемо да може да се живи боље и поштеније, да смо искрени и да ће за годину дана Костолац бити насмејан град“, поручила је потпредседница Главног одбора и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић.

Она је подсетила да је у годинама у којима је на власти у тој општини била Социјалистичка партија Србије многи житељи тог града остали без посла, а уместо њих су у термоелектрани „Костолац“ дошле фирме из других градова.

„СНС је и пре годину и по дана рекла да тако неће моћи. Вратићемо ‘Костолац прим’, вратићемо ‘Аутотранспорт’ и ‘Георад’, јер то је основна делатност и треба да буде у ‘Костолцу’, а то значи да тајкуни неће моћи да зарађују на муци људи“, рекала је Михајловић.

Потпредседник ГО и члан председништва СНС Игор Мировић поручио је да ће, одмах после победе СНС на локалним изборима, почети да се реализује план за развој Костолца, а први корак ће бити да се повећају надлежности те општине и смањи њена зависност од Пожаревца.

„Најједноставније је победити на изборима, отићи и више се никад не јавити бирачима и не оправдати поверење, али зато ћемо од јануара свакодневно пратили реализацију тог плана“, рекао је Мировић и додао да СНС грађанима нуди политику враћања наде Србији.

Члан ГО и народни посланик Верољуб Арсић упозорио је да представници садашње општинске власти покушавају да купују гласове „кокошкама и јајима“ и позвао грађане да не наседају на уцене Социјалистичке партије Србије.

„Заборављају да новцем, кокошкама, асфалтирањем и топлификацијом не могу да купе вашу будућност, јер ваш глас је ваша будућност. Победа 15. децембра треба да буде први корак ка бољој будућности и изласку из слепог црева у којем сте годинама. Данас се не води борба само око локалне власти, данас је цела Србија на прекретници да ли ће да крене путем без тајкуна, корупције и криминала“, поручио је Арсић.

На завршном предизборном скупу СНС учествовали су лидери Нове Србије и Српског покрета обнове, Велимир Илић и Вук Драшковић, који су грађане позвали да гласањем за листу СНС начине квалитативне помаке у својим животима и допринесу развоју свог неоправдано занемареног града.

Илић је приметио да се у Костолцу већ годинама ништа није променило, да се инфраструктура урушава иако је тај град енергетски стуб читаве Србије.

„Радујте се што је Вучић од свих нас захтевао да Костолац мора да крене напред. Овде долази једна од већих инвестиција у Србији и он мора да помогне да се овај крај покрене, а не да дођу неки други да вам покупе паре“, рекао је Илић.

Драшковић ће, објашњавајући подршку коју даје политици Вучића и СНС, рекао да је читава Србија у опасности да јој буде скршена економија, да у њој буде убијена и нада, да буде сломљена и биолошки.

СПО, објаснио је он, у СНС види свог природног савезника, а тај савез види као савез две европске странке десне оријентације, чији је циљ враћање Србије њеним политичким коренима и историјској стази.

„Најпречи задатак свих нас који смо за овај пут јесте да затражимо од СНС да без оклевања и застајкивања настави офанзивни марш на змијарник који не да Србији да се усправи, змијарник нерасформираних служби безбедности, њихових тајкуна и мреже распоређене свуда са једним јединим задатком и програмом – да Србија не постане нормална и европска држава“, истакао је Драшковић.

Према његовим речима, та битка преламаће се у наредних неколико месеци, и ако националне европске снаге не „растуре тај змијарник“, неизвесно је каква ће бити будућност Србије и када ће се појавити нова шанса да држава коначно крене путем напретка.

Танјуг