Заветници “дочекали” Вучића у Рипњу – Издаја, издаја! Продао си Косово! (ВИДЕО)

zavetnici u ripnju

Оличење власти Српске напредне странке на Вождовцу, председник општине, Драган Вуканић, данас је показао своје право лице!

У оквиру предизборне кампање активисти Српског сабора Заветници сусрели су се у Рипњу са функционерима и активистима Српске напредне странке.

У ишчекивању свог “вође” Александра Вучића, видевши велики број присталица Српског сабора Заветници, напредњаци су почели са вређањем и претњама у којима је предњачио Драган Вуканић. Он је пришао активистима Заветника, међу којима су биле три девојке са претњом: “Не можете овде да делите пропагандни материјал, јер ако вам ја окренем леђа, ови момци који су вас окружили направиће од вас млевене кобасице.” На претње и упозорења, чланови Заветника су му одговорили да је срамно да се високи општински функционер у зрелим годинама на такав начин обраћа омладини једног родољубивог покрета, која на достојанствен начин упознаје грађане Вождовца са локалним програмом и плановима.

У присуству великог броја припадника полиције, која је обезбеђивала дочек Александра Вучића у Рипњу, чланови напредњака насрнули су на активисте Српског сабора Заветници, који су покушали да излепе своје плакате.

Унапред припремљен свечани дочек чланова Српске напредне странке, који су у Рипањ стигли из свих крајева града, да поздраве диктатора Александра Вучића, пропао је након што су чланови Српског сабора Заветници током Вучићевог обраћања узвикавали:”Продао си Косово! Издаја, издаја! Ви сте слуге Брисела!”

Иако су активисти Српског сабора Заветници били изложени линчу, претњама и малтретирању од стране високих функционера и чланова СНС, више од десет припадника МУП-а по одласку Александра Вучића пришло је штанду Заветника и легитимисало активисте, који су у том тренутку разговарали са грађанима.

Српски сабор Заветници поручује актуелном режиму и њиховим гласноговорницима да се нећемо повући пред лажима, претњама и уценама, да ћемо се још јаче и бескомпромисније, свим легитимним средствима борити против оних којима је смисао бављења политиком искључиво лична корист, а не интерес државе и народа.

Српски сабор Заветници