Рајица Марковић: НЕ ИЗБОРИМА, НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ!

Ne siptarskim izborima za sajt

У режији Републике Србије данас се одржава још један изборни круг шиптарских избора.
На овим изборима Срби се, под фарсом слободних избора, свим силама пакла гурају у признавање капитулације и капитуланата. Како је то могуће запитаће се многи.

Све је могуће у свету побрканих лончића и помршених кончића. Велико је то замршено клупко и зато га ваља одмотавати од почетка а почетак пажљиво затурен тако да га није лако пронаћи. Покушаћу да у одмотавању замотаног пођем од Републике која се смањује на очи свих нас.

Почетак Републике беше негде у босанским планинама, вољом неке комунистичке интернационале. Вољом црвеног комунистичког ђавола бивша краљевина Југославија преобразила се у садашњу Републику која се тада звала Југославија.
А та претходница републике Краљевина Југославија није била ништа друго него наша од Оца отпала и покрштена Отаџбина Србија светском силом и преваром удружена са Отаџбинама Хрвата и Словенаца.

Тројна Краљевина имала је два духовна оца Патријарха и Папу.
У овом накарадном браку требало је једног оца одстранити, због чега је брак и створен. ”Поштуј Оца свога и матер, да би ти добро било и да би дуго поживео на земљи.” Заповест са обећањем која се у области Патријарха морала пошто пото укинути.
Поштуј Оца свога и матер, Отац, преносник вечног Духа на првом месту, а матер преносник материје на другом.
Ни матер ни синови нису били достојни Оца, синови су отпали од поштовања Оца и приклонили се матери а матер Србија отпала је од верности Оцу и пошла за својом материјом и њеним демонским милосницима.
Комунистички црвени ђаво, Тито постао је апсолутни господар матере и материје и лажни отац свих народа у републици. Овај лажни отац прекрајао је нашу Отаџбину Србију, по свом и по туђем, увек по сатанском, никад по Божјем и нашем. Прогласио се доживотним председником, оцем и старатељем народа.
У свим пословима он је био први, сатанском силом и преваром, заузео место оца и патријарха.
Његова заоставштина у некад нашој Отаџбини, данас материјалистичкој Републици, је материјализам и хедонизам под најстрожијом управом његових наследника.
Он је нашу матер и материју удаљио од послушности Оцу и везао пролазним уживањима за светске економске токове. Матер се претворила у маму, мама у мамицу, чији синови материјалисти данас по трећи пут покушавају да нам отму део Отаџбине на Северу Космета.
Пре ове последње отимачине Републичка мајка је вратила своје Отаџбине оцу Хрвата и Словенаца папи и другим очевима и матерама изрођеним из противприродног брака три конститутивна народа тела.

Наша браћа Срби на Косову данас бране Бога Оца и Отаџбину од материјалистичким мамонових и маминих синова проданих земаљским уживањима.

Данас се на Косову брани слобода синова Божјих од мамонових робова поробљених материјалиста.

Верујем да прави Срби, слободни синови Божји неће више никад дозволити да им робови господаре.

Сва ова наша укратко описана несрећа произашла је из наше Духовне капитулације и материјалистичке калкулације. Пред нама нема више много простора за повлачење. Метријалистичи папизам и сатанизам држе у својим рукама све помршене конце на којима поскакују материјалистиче политичке лутке са домаће и светске политичке сцене. Последњи је час да кажемо не капитулацији и капитулантима и да се једном заувек из луткарског позоришта вратимо истинском животу у Богу Оцу кроз Господа Исуса Христа. Верујем да је правим Србима на Северу Косова све ово савршено јасно и да ће данас бојкотом капитулантских избора, доказати верност Оцу у име његовог Сина Господа Исуса Христа.

У Србији данас постоји само једна изборно саборна истина владика Артемије и само једно здраво језгро избраног саборног народа Срба на Северу Косова. Косовска Митровица је данас бити или не бити свих Срба!

ФБР аутор Рајица Марковић/СРБски ФБРепортер