Др Марко Јакшић о поновљеним „изборима“ u KM (ВИДЕО)

dr marko jaksic km

Др Марко Јакшић је за инфослужбу „Срби на окуп“ изјавио да је привремена Скупштина АП КиМ заседала у четвртак и да је констатовала да је бојкот успео, а све остало је политички циркус у који ми не желимо да учествујемо. Режим из Београда је 3. новембра разбио гласачке кутије, јер је излазност била мала, а ови поновљени избори јесу поправни испит за њих. У случају да и сада излазност буде мала, они ће опет разбијати кутије и тако можемо да идемо до Ђурђевдана – истакао је Јакшић.

Ми ћемо од народне скупштине Србије затражити да се формира анкетни одбор који ће испитати све инциденте у Косовској Митровици у задњих неколико месеци, а нарочито када су разбијене кутије – каже Јакшић.

На улицама Косовске Митровице и поред бирачких места могу се видети припадници разних служби: КФОР, Еулекс, КПС, цивилна заштита, жандармерија у цивили као и Росу јединице и то сви на заједничком задатку терања Срба на ове квази изборе и прављење Велике Албаније – рекао је Јакшић. Од нас траже да изласком на изборима саучествујемо у њиховој издаји и оправдамо бриселски споразум.

Што се нас тиче, народ је показао своје мишљење 3. новембра и ми ћемо се у складу са тим и понашати, каже Јакшић.

Погледајте и видео изјаву

Уредништво „СРБИ НА ОКУП“