Тајни план: УХАПСИТИ 50 ЧЛАНОВА АНТИИЗБОРНОГ ШТАБА

dacic-vucic-izdajnici-kosova

3.новембра, на дан шиптарских избора, пропао је тајни план Вучића, Дачића, КФОР-а и ЕУЛЕКСА да се на северу Космета ухапси 50 чланова антиизборног штаба.

Тога дана снаге КФОР-а и ЕУЛЕКС-а нису обезбеђивале ни једно бирачко место, док је „косовска полиција“ обезбеђивала бирачка места са по четири полицајца. (раније је КФОР редовно обезбеђивао изборе иако их администрација УНМИК-а званично није признавала)

Међутим, припадници жандармерије из Србије, са својим џиповима, били су итекако видљиви. Грађани су то једва дочекали јер су се осећали безбедније и сигурније, али њихов посао није био да чувају Србе и српску територију, већ да испуне налоге Вучића, Дачића и Вулина о предаји Косова и Метохије Хашиму Тачију.

План им једноставно није успео – грађани нису изашли на изборе,
а „бојкоташи“ нису дали повода за изазивање нереда.

Када је утврђено да је излазност слаба, наређен је упад на бирачка места а за то су окривљени грађани, Марко Јакшић, Образ и друге патриотске снаге које власт и контролисани медији називају десничарима. Мантра је иста она којом  се служила и претходна власт.

Занимљиво је да се оваквим нападима служи и Социјалистичка партија која је некада важила за бастион национализма и патриотизма.

То је био и разлог за изјаву Александра Вучића: „Дајте ми 45 минута да средим стање на северу Космета“.

Српска јавност, неупућена у паклени план Вучића, Дачића и Вулина, са неверицом је примила ову изјаву. Међутим, план је био унапред припремљен и оперативно разрађен – акција је заиста могла да успе.

Не знамо кога ће Вучић и Дачић да оптуже за неуспех свог тајног плана, али је очигледно да је неко опструирао акцију хапшења невиних Срба.

То се косило и са Резолуцијом 1244 – и било је сигурно да се Русија и Кина не би сложиле са таквим захтевом.

Ако није тајни план и тајни договор, како је онда жандармерија ушла на територију Косова а а да то КФОР (чије се уши налазе и на небу и на земљи) није приметио?

За издају земље Вучић, Дачић и Вулин најмање што могу да учине је да поднесу оставке.

Још нешто –  ако није у питању перфидан договор Владе Србије и „Владе“ Косова, како су онда сви Албанци у општини Лепосавић гласали за српску листу и градоначелника Јаблановића иако су имали своју листу?

И како су онда сви Муслимани на територији Лепосавића гласали за српску листу и градоначелника Јаблановића иако су имали своје листе? Каква је у томе била улога Расима Љајића?

Државнику, Премијеру, Влади, њима који су се заклели на заштиту Устава и чување суверенитета  земље, ништа није свето – осим да се додворе својим моћним менторима. Зашто? Како? Време ће показати. Надамо се – брзо.

Премијер Дачић нам поручује: “Ако не послушате, чека вас егзодус и нестанак”.

Боље је и тако него да извршимо самоубиство – ОЛОВКОМ!

Е, мој Дачићу, из Призрена!

СРПСКА СЛОГА