Курир у служби издаје: Спрема се хапшење Марка Јакшића?!

Podgorica, 19. marta 07.  - Clan srpskog pregovarackog tima za Kosovo i Metohiju Marko Jaksic optuzio je danas medjunarodnog posrednika Martija Ahtisarija da sve cini da Kosovo dobije nezavisnost i da je pristrasan.FOTO TANJUG/ARHIVA/zk

Марко Јакшић, посланик ДСС и један од највећих заговорника бојкота избора у Косовској Митровици, по свој прилици, многе ће ствари морати да објасни у полицији и тужилаштву, сазнаје Курир из одлично обавештених извора.

„Свако има право на изражавање политичких ставова. Нико никоме не оспорава право на бојкот избора, али оно што ради Марко Јакшић је подривање система земље, а зарад личних интереса. Полиција прикупља све информације у вези са његовим пословима на северу, повезано са Албанцима, али и стварање атмосфере страха и упућивања претњи грађанима ако се случајно усуде да гласају.

Јакшић и његови следбеници на све начине покушавају да спрече излазак на изборе, јер у супротном више неће моћи да обављају уносне послове и комбинације које немају везе с патриотизмом“, открива извор Курира и додаје да је ствар врло осетљива јер Јакшићу за било какву акцију треба ускратити посланички мандат како не би могао да се позива на имунитет.

Курир