Деманти поводом оптужби да је СНП НАШИ умешан у ломљење кутија на изборима на КиМ

fantomke

Поводом изнетих оптужби на сајтовима Б92, Курир, Вечерње новости да је СНП НАШИ ломио гласачке кутије на Косову и Метохији, упућујемо Вам деманти и молимо да поступите у складу са законом о јавном информисању и објавите га:

СНП НАШИ у потпуности подржава праведну борбу Александра Вучића за независно Косово и ми смо зарад те борбе организовали Вучићеву Легију Страсти која се бори против свих непријатеља Александра Вучића док највећи син српског народа не победи све своје непријатеље у Србији.

Вучићева Легија Страсти, већ се у складу са том нашом жељом извинила Турској и читавом муслиманском народу за сво зло које смо им нанели у годинама када смо ми подржавали Александра Вучића, а он од нас тражио да за једну српску главу узмемо 100 муслиманских. На нашем сајту објавили смо уз своје извињење и извињење Александра Вучића објављено у Дневном Авазу.

Ми се залажемо, да као држава покажемо потпуну покорност, према муслиманским пријатељима Александра Вучића који данас Србији поклањају авионе и паре без којих не би преживела Србија нити би Вучић опстао на власти. Тражимо да се у Београду подигне џамија у част Вучићевог и нашег покајања, већа од храма Светог Саве.

Да се уз све почасти Патријарх Српски пресели на ослобођено Косово у Пећку Патријаршију и да се не враћа док је жив.

Да се због победничке националне политике Томислав Николић постави за доживотног председника САНУ и да му се додели почасни докторат на тему „Одбрана српских националних интереса на северном Косову“ а да се Ивица Дачић од стране Србије кандидује за председника УН уместо Вука Јеремића како би могао да настави своју борбу за столицу у УН независном Косову, коју је већ неколико пута јавно у име Србије нудио Косову.

Још једном наглашавамо да ми немамо никакве везе са разбијањем гласачких кутија на северу Косова и да свим срцем подржавамо Александра Вучића, његове муслиманске пријатеље који доносе благостање у Србију и слободно Косово по Бриселском споразуму и вољи нашег Вође Александра Вучића.

Информативна служба СНП НАШИ