У Косовској Митровици Оливер Ивановић освојио 34 гласова, а Крстимир Пантић 30!

kosovska-mitrovica-izbori

Радио Контакт плус из Косовске Митровице вечерас је, позивајући се на изворе из општинских изборних комисија са севера Косова, јавио да су на недељним изборима у Митровици највећи број гласова освојили Агим Дева (ДПК) и Адријана Хоџић.

 

Агим Дева је освојио 1141 глас, Адријана Хоџић 519, Оливер Ивановић 34, а Крстимир Пантић 30 гласова, јавио је Контакт плус уз подсећање да су на три бирачка центра у Косовској Митровици на којима већином Срби гласају избог инцидената избори у недељу прекинути.

 

Гласови са ова три изборна центра нису бројани јер је гласачки материјал са тих бирачких центара био неупотребљив, саопштили су раније представници Централне изборне комисије који су најавили да ће на овим местима избори бити одржани поново 17. новембра.

 

Контакт плус је, позивајући се на исте изворе, јавио да је у Зубином Потоку излазност била 23,9 одсто, да је кандидат Грађанске иницијативе Српска за градоначелника ове општине Стеван Вуловић освојио 1861 глас, а Бранислав Божовић испред “Нове снаге” 61.

 

У општини Звечан ГИ “Српска” освојила је 530 гласова а СДП Оливер Ивановић 339, док је у Лепосавићу Грађанска иницијатива “Српска” освојила 2444 гласа а све остале листе 2139 гласова. Ово су, како је јавио Радио Контакт плус, прелиминарни резултати које треба да обелодани и ЦИК.

Пресонлајн / Танјуг

http://www.pressonline.rs/info/politika/290971/glasove-na-severu-kosova-odneo-agim-diva.html