Да ли је гeнeрaл Дикић био у недељу на КиМ и учeствoвao у прeкиду избoрa

dss slika

Београд — Демократска странка Србије оптужила министра без портфеља задуженог за Косово и Метохију Александра Вулина да је „најватренији заговорник разбијања Косова“.

У писаној изјави портпарола ДСС Петра Петковића достављеној Танјугу наводи се да је Вулин својевремено поднео оставку на место директора владине Канцеларије за Косово и Метохију наводно због Бриселског споразума.

„Вулин изгледа не чује да режим оптужује ДСС за пребијање Пантића и за прекид лажних избора и ишчуђава се кад ДСС износи чисту истину. Вулин је кобајаги поднео оставку због Бриселског споразума, а показало се да је најватренији заговорник разбијања Србије по том споразуму“, истакао је Петковић.

Према његовим речима Вулин најбоље зна „да је пропао Бриселски споразум јер је народ једнодушно бојкотовао лажне изборе и окренуо леђа овом по Србију погубном споразуму“.

За Вулина ДСС има и питање – да ли је тачно да је полицијски генерал Братислав Дикић био на Косову у недељу на дан одржавања лажних избора, јер, како се наводи, у саопштењу, државни секретар у МУП-у Вања Вукић тврди да није, а истина каже да јесте.

„Шта је генерал Дикић радио на Косову и да ли је учествовао у прекиду лажних избора“, пита Вулина Петковић.

Танјуг