КПС по налогу Београда хапси родољубе?

goran pet.

Јуче је, дан после шиптарских избора, у Косовској Митровици ухапшен Горан Петровић, бивши припадник 72. јуришне бригаде из Панчева, од стране шиптарског КПС-а!

У понедељак, дан након шиптарских избора, ухапшен је бивши припадник 72. јуришне бригаде Горан Петровић од стране КПС-а, а као разлог су навели наводно “ометање” шиптарских избора. Горан Петровић се налази  у истражном затвору и одређен му је притвор од 48 сати!

Горан је више недеља боравио на подручју КиМ и активно је помагао Србима у акцијама за бојкот нелегалних шиптарских избора. У разговору са њим најављено му је и речено да ће бити ухапшен од стране шиптара, а све по налогу власти из Србије. На сам дан избора 3. новембра Горан Петровић је послао низ битних информација којима је раскринкана намера Александра Вучића да за ломљење кутија у Косовској Митровици оптужи Србе.

* “Значи: крив је што је вУЧКу пропао план да се отараси Срба са Космета и Косова и Метохије, пропао му домаћи, није га урадио како треба да се похвали газдама у Бриселу и Вашингтону… ооооо, па дечко се одважио да одбрани србство, Устав Србије, да омета сепаратисте да заокруже косова репубљик – а ко то данас ради у Србији ради против државног апарата… Дошло неко лудо време, не смеш да кажеш да си Србин, да је ово твоја земља Србија и да браниш закон своје земље, не смеш да носиш ни мајицу са ознаком своје земље Србије на улици у Србији.  Ево дечка, малолетног, ухапсили што је носио мајицу са србском заставом, да је била застава америчка или гејовска, наша полиција српска би га штитила не би га хапсила… НАОПАКО, да луђе нема… ”
* “да побројимо:
против нас је Дачић, Николић, Вучић, Вулин, Јахјага, Тачи, Харадинај, Читаку, цео Брисел, Америка, Ватикан, Иринеј, Амфилохије, Атанасије, Иринеј Буловић… жандармерија, кпс, росу, Хаг….
а С НАМИ ЈЕ ПРАВДА И БОГ НАШ!
ЧОВЕЧЕ,НЕМАЈУ ШАНСЕ! :)

– били су неки од коментара на ову вест на друштвеној мрежи Фејсбук.

Држављанин Србије ухапшен је од стране сепаратистичке полиције на територији своје државе “због ометања” сепаратистичких избора – то има само у земљи Србији!!!

***

ПОЗИВАМО ЧЛАНОВЕ ДРЖАВНИХ ОРГАНА КОЈИ СУ ОДГОВОРНИ ДА ПО УСТАВУ И ЗАКОНИМА СРБИЈЕ РЕАГУЈУ У ОВОЈ ЗЕМЉИ ПОД СВАКОМ ВРСТОМ ОКУПАЦИЈЕ, ОНИ КОЈИ ИМАЈУ И ЗРНО САВЕСТИ – ДА СЕ ПРОБУДЕ И ЗАКОНСКИ ЗАУСТАВЕ ОВАКАВ ЧИН РЕПРЕСИЈЕ НАД СВОЈИМ ДРЖАВЉАНИМА, СРБИМА, КОЈИ СЕ НА СВЕ НАЧИНЕ БОРЕ ДА ОДБРАНЕ УСТАВ И ЗАКОНЕ ОВЕ ЗЕМЉЕ!

ФБРепортер