Интернет радио СНАГА НАРОДА поново кренуо са програмом

snaga naroda

Поново ради забрањени радио – Интернет радио СНАГА НАРОДА поново кренуо са програмом

Марко Јанковић поново уживо на радију СНАГА НАРОДА

            После упада полиције, одношења опреме и прекида програма, независни интернет радио СНАГА НАРОДА поново је почео са емитовањем програма на адреси www.snaganaroda.rs

Можете ући на нашу интернет страницу и преко програма са десне стране који вам одговарају слушати радио.

Глас истине и опозиције актуелној Влади Србије не може бити угушен.

Програм је још увек у експерименталној фази, емитују се до сада наснимљени материјали и добра музика, а од недеље, 3. новембра, на дан када се спроводе антиуставни шиптарски избори на Косову и Метохији, радио „Снага народа”наставља и са програмом уживо.

У контакт-програму радија „Снага народа” са вама ће од 14 часова разговарати легенда српског новинарства Марко Јанковић, познат по необичној особини да је његов глас забрањен под свим режимима од Милошевића, преко Тадића, до Дачић- Вучића.

Вечерњи део програма водиће Диана Милошевић, а њени гости коментарисаће шиптарске изборе, режимске притиске на српски народ на Косову и Метохији, као и актуелно стање на политичкој сцени Србије у целини.

Наредних дана очекујемо и ширење програмске шеме, ауторске емисије, друге занимљиве водитеље и њихове госте, укључења слушалаца, као и коментаре са свих страна Српства. Останите са нама!

Контакт-укључења слушалаца ће бити омогућена преко Скајпа и преко телефона на број + 381 (0)11 365 1 365.

Не пропустите оно што не можете да чујете ни на једном другом месту!

Покажимо нашу снагу – Снагу народа!

Добро дошли на једини опозициони радио у Србији.

СНАГА НАРОДА – слободни медиј који смо најдуже чекали!

Редакција интернет радија СНАГА НАРОДА

Подигнимо глас против медијске диктатуре

Широка подршка радију „Снага народа”: Опозициони народни фронт против медијског мрака у Србији

 

          Ми, долепотписани представници родољубивих организација и алтернативних медија, обраћамо се јавности са апелом да је дошло крајње време да сви заједно подигнемо глас против медијског мрака и цензуре у Србији. Оно што се дешава са затварањем свих могућности да се на домаћим медијима чује другачије мишљење од владајућег режима превазилази све облике гушења слободе медија из прошлих времена.

На нашим телевизијама са националном фреквенцијом више нема суочавања између власти и опозиције, представници режима разговарају сами са собом или са пријатељским новинарима, а глас опозиције практично је угашен. Дневне новине су или режимска или таблоидна гласила. Радио програми су комерцијализовани и затворени за јавне дебате.

Истинска опозиција режиму, оличена у родољубивим странкама и покретима, искључена је са великих медија. Под опозицијом не сматрамо ДС, ЛДП и УРС који су по свим кључним друштвеним и државним питањим истомишљеници са владајућим режимом СНС-СПС. Све друго што се данас супротставља издаји Косова и Метохије, даљем задуживању државе, распродаји преосталих природних и привредних богатстава, увођењу ГМО у ланац исхране и другим елементима окупације Србије – налази се под медијском блокадом.

Посебно се оглашавамо поводом незаконитог полицијског упада у просторије независног интернет радија „Снага народа”, као и у централну канцеларију Покрета Двери, што оцењујемо као политички скандал прве врсте. Интернет радио не може бити предмет гоњења, јер је интернет слободно средство информисања, а посебно недопустивим сматрамо заплену опреме за рад ове радио-станице. Упад у просторије једне опозиционе политичке групације, која се притом налази у припремама за општинске изборе на Вождовцу, сматрамо покушајем забране политичког деловања и онемогућавањем кандидовања на вождовачким изборима.

За све нас оваква активност режима значи страх од организоване опозиције, покушај забране слободног мишљења и опозиционог рада, и укидање медијских слобода како се у јавности не би могла чути друга информација сем оне коју је режим пласирао или преконтролисао.

Зато пружамо пуну подршку независном интернет радио-програму „Снага народа”, који представља ретко светло у мраку медијске сцене Србије. Поздрављамо повратак истинских медијских дисидената попут Марка Јанковића. Тражимо одговорност свих оних у политичком и полицијском врху државе који су наредили ову срамну акцију и учинићемо све да заштитимо слободу медија у Србији.

Уверени смо да је време забране слободе мисли и опозиционог деловања прошло, и охрабрујемо рад постојећих и стварање нових алтернативних и независних медија у Србији, који ће својим радом пробити медијски мрак у коме живимо.

         

Покрет Двери

Српски сабор Заветници

Сабор српског јединства

Жене савест Србије

Покрет за Србију

Покрет ветерана Србије

Слободна Србија

Следе независни медији који подржавају овај апел