„Вучићева легија страсти у част победе“ (ВИДЕО)

vuciceva legija strasti

СНП Наши „формирали“ су Вучићеву легију страсти „у част блиставе победе Александра Вучића на Косову“. Погледајте видео и фотографије.

„Након 600 година срамоте у којој живимо од како је Обилић убио Мурата, Александар Вучић својом победом на Косову, вратио је грешној Србији љубав и наклоност читавог праведног света. Милост наших нових господара слива се у Србију као река изобиља из читавог муслиманског света од када је Ердоган објавио радосну вест да је Косово поново Турско.

Ми који смо Србију срамотили умирући на том Косову за Крст Часни и слободу свету као што су то вековима пре нас радили наши дедови и прадедови, данас живимо поносни. Док Вучић буде владао Србијом, наше највеће светиње Високи Дечани, Грачаница, Богородица Љевишка и Пећка Патријаршија сијаће пуним сјајем, а српски ће се народ на Косову у миру множити под праведном чизмом Тачија, Харадинаја и Турске.

Ми који смо грешили, желимо да своју захвалност и страст према Александру Вучићу покажемо борећи се до краја против свакога ко не жели да он у име наших муслиманских господара праведно и мудро влада Србијом.

У знак покајања!
Дан након Вучићеве победе на Косову, званичним писмом извинићемо се свим муслиманским земљама од УАЕ до Турске, за сву муслиманску крв коју смо пролили у биткама у које нас је Вучић слао широм Босне, Косова и Метохије. Вучић за то није крив, ми који га са толико страсти волимо, криви смо за све.

У знак лојалности!
Дан након Вучићеве победе на Косову, тражићемо од Србије да на референдуму одмах призна независно Шиптарско Косово. Да 3.новембар ми који га толико страсно волимо славимо као дан највеће Вучићеве победе и наше среће.

У знак захвалности!
Дан након Вучићеве победе на Косову, почећемо сакупљање прилога за изградњу Џамије Вучићевог покајања у Београду док је не саградимо већу и лепшу од Храма Светог Саве. У част Вучића и наше љубави према њему.

У знак покорности!
Тражићемо да се у свим фирмама које по Србији Вучић и његови муслимански пријатељи отворе, српска раја одрекне годишњег одмора првих 5 година и једне дневнице месечно док се Џамија Вучићевог покајања не сазида.

У знак почасти!
Од СПЦ тражићемо да се Патријарх Српски пресели у Пећку Патријаршију и да тамо на ослобођеном Косову на њихову част а на нашу срамоту столује док је жив.

Од САНУ, да се Томиславу Николићу додели почасни докторат и доживотна титула председника САНУ, па да управља Српском памећу док је жив, њима на част а нама на срамоту.

Од Америке и Русије да се Ивица Дачић постави за почасног амбасадора Косова у УН па да се док је жив бори за Шиптарско Косово њима на част, а нама на срамоту.

Овим прогласом, позивамо све поштене људе који страствено љубе Вучића као и ми да се одрекну лажи у које су до сада из незнања и своје глупости веровали и да нам се у нашој праведној борби придруже док највећи син српског народа Александар Вучић не победи све своје непријатеље“, пише у опису видеа који је ппстављен на Јутјуб.

ВЕСТИ