Шта је Тома обећао Зукорлићу

Nikolic-Zukorlic
Муфтија Зукорлић је изјавио да је пред последње изборе имао договр са Томиславом Николићем о изборној подршци. На локалној телевизији смо гледали Томислава Николића како пред муфтијом стоји скрушено као ђаче. Николић је муфтији обећао да ,,све може, само немој да ми рушиш Србију”, нашта је муфтија одговрио да неће рушити Србију ако га Николић не натера. Николић је дао муфтији више обећања, али досад дата обећања не испуњава. Муфтија тражи да се дата обећања испуне иначе муслимани више неће гласати Томислава Николића.

 

Питамо председника Србије  Томислава Николића:

 

  1. Ко Вам је дао право да склапате договр  са билоким, па и муфтијом Зукорлићем, на рачун Срба Рашке области ?
  2. Какво је то монструозно властољубље да продајете живе Србе ради личне власти, да одлучујете о судбини огромног броја Срба а да их уопште не консултујете као да нису људска бића већ кријумчарска роба? Продали сте Србе Косова и Метохије за улазак у Европску инију. А Србе Рашке области сте продали за положај председника Србије!
  3. Знате ли да сте својим непромишљеним обећањима због страсног властољубља снажно подстакли муслиманске сепаратисте да без остатка етнички очисте Рашку област од Срба? Ердоган јавно изражава и остварује неосманизам у Србији уз Вашу помоћ. А није само Стара Србија била под турском окупацијом, већ и Шумадија и цела Србија и Европа до Беча.

 

Срби су се скоро потпуно иселили из Рашке области. Општинска власт у Новом Пазару се понаша осионо, самовољно, не поштује елементарна људска и национална права Срба Рашке области. Да ли је такво понашаље локалне власти по Вашем договору, јер ни председник Србије,  ни Влада Србије ништа нису предузели да се поштује Устав иЗакони у Рашкој области?

 

Ви сте им дали право да не дозволе Србији да постави Споменик Стефану  Немањи у Новом Пазару. Веома је наивно што себе правдате ненадлношћу!

 

Знате ли шта сте урадили, како се Уставом зове такав поступак председника државе, грађанина уопште?

 

  1. Зар се не бојите суда историје, народног суда, суда Устава и Закона Србије?
  2. Коме сте и чији сте Ви председник? Не може бити председник Србије нико ко Србе продаје као кријумчарску робу.

 

Тражимо од Републичког јавног тужиоца да покрене судски поступак да се утврди кривична одговрност председника Србије Томислава Николића.

 

Достављено медијима, предсенику Томиславу Николићу и Републичком јавном тужиоцу.

 

Удружење Рас

 

Др Добросав Никодиновић, председник