,,ПРАВО ЗА ИЗДАЈУ“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA           

ПОКРАЈИНСКИ ОДБОР ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

                                                        -Саопштење за јавност-

 

                                                          ,,ПРАВО ЗА ИЗДАЈУ“

 

Последња смена начелника Косовскомитровачког округа господина Раденка Недељковића као и директора Завода за јавно здравље Приштина-Косовска Митровица господина Вука Антонијевића, најбоље говори о правном насиљу које први потпредседник Владе Србије Александар Вучић спроводи према политичким неистомишљеницима.

Правни аргумент као и код увођења привремених мера у четири општине на северу Косова и Метохије, је неприхватање локалних избора на Косову и Метохији које је расписала Атифете Јахјага. Неуставно постављена привремена Већа у општинама која треба да представљају техничку општинску власт, смењују директоре јавних предузећа, јер они нису за шиптарске изборе.

Елиот Нес, како себе представља Александар Вучић, наводни борац за владавину права, свесно крши закон и Устав државе Србије, грубо речено по њима и уринира и дефицира са жељом да доврши издају на Косову и Метохији која је кренула бриселским споразумом а треба да се заврши изласком Срба на сепаратистичке изборе.Ради илустрације: За директора Завода за јавно здравље Приштина-Косовска Митровица, именује се општинско привремено Веће, односно Крстимир Пантић, инжењер по струци, коме је ово већ трећа функција именована од стране Владе Србије.

Једноставно не постоји право постоји само издаја.

Политичком и медијском кампањом по принципу Гебелса, убеђује Србе да је боље живети у независном Косову насталом у ,,Жутој кући“ него у својој земљи Србији. Директори школа и осталих јавних предузећа претећи отказом радницима, позивају их на митинге током кампање политичке врхушке из Србије, о чему сведоче наредбе које се ових дана могу видети на друштвеним мрежама.

У режији Канцеларије за Косово и Метохију бацају се бомбе на политичке конкуренте о чему они већ јавно говоре а власт у Србији политичким марифетлуцима оптужује оне који су против избора. Главни циљ ове невиђене прљаве кампање јесте да Срби својим изласком на изборе оперу од издаје власт у Београду и тиме амнестирају њихову одговорност.

Александар Вучић тзв. Први потпредседник Владе Србије заборавља да је свака власт пролазна или што наш народ каже: Ничија свећа није горела до зоре“

Претурили су преко главе Срби много Ага и Бегова па ће и овог Александра-Скендера.

 П.С  У прилогу достављен извештај Агенције за борбу против корупције

 22.10.2013.године                                                                              Мр. Ненад Којић

У Косовској Митровици                                                         Председник ПО ДСС за КиМ

skenirano obavestenje agencije

skenirano saopstenje