Одбор за антикампању ПС АП КиМ – САОПШТЕЊЕ

ne separatistickim izborima 600x338

Осуђујемо напад на стан г-дина Нинослава Ђерића, и тражимо од надлежних да се починиоци овог злочуна што пре приведу правди. Истовремено захтевамо од канцеларије за Косово и Метохију да престане да ствара тензије на северу Космета и својим паушалним изјавама истрагу о учесталим злочиначким бомбашким нападима скреће у погрешном правцу (окривљујући за нападе оне који су против избора, а за те тврдње никаквих доказа нема), као и да престане да ове бомбашке нападе користи за промовисање изласка на изборе који би Србе на Космету убили ефикасније него било каква бомба! Вероватно ове злонамерне прозивке Канцеларије произилазе из навике да се за сваки злочин пре било каквог доказа или трага окриве Срби (случај убиства Еулекс полицајца када је ДРЖАВНИ ВРХ, БЕЗ И ЈЕДНОГ ДОКАЗА, ЗА ПОЧИНИОЦА ПРОГЛАСИО НЕКОГ ОД СРБА, реченицом да „убица неће имати подршку Београда нити ће се моћи крити у Србији”) и они који не пристају да за посланичко, министарско место или за новац издају свој народ и своју државу Србију !
Питамо: КАКО ТО КАНЦЕЛАРИЈА ЗА КиМ ЗНА КО БАЦА БОМБЕ НА СЕВЕРУ КОСМЕТА? ЗНАЈУ ЛИ ОНИ МОЖДА ИДЕНТИТЕТ ПОЧИНИОЦА ? Ако знају зашто га крију? А ако не знају, ШТА ОНДА ТО ЖЕЛЕ ДА САКРИЈУ, ПА ИСТРАГУ УСМЕРАВАЈУ У ПОГРЕШНОМ СМЕРУ!?
Зашто се нико од званичника (Канцеларија, председник општине, чланови принудне управе) не појављује код нападнутих Срба? Гризе ли их можда савест? И ЗАШТО СВЕ ОВЕ БОМБАШКЕ НАПАДЕ КОРИСТЕ ЗА ПРОМОВИСАЊЕ ИЗЛАСКА НА ИЗБОРЕ? КО ЈЕ ОСМИСЛИО ТАКАВ ПЛАН И ПРОСТОР ЗА ОГЛАШАВАЊЕ И РЕКЛАМИРАЊЕ СУИЦИДНИХ КОСОВСКИХ ИЗБОРА КОЈИ СРБЕ ВОДЕ У ТАЧИЈЕВ КОНЦ. ЛОГОР ?
Да ли ико нормалан и пре свега добронамеран може осумњичити било кога који су за бојкот шиптарских избора, када они већ против себе имају и кфор и еулекс и албанце, сада и Београд (потпомогнутих Кпс-ом, Цивилном Заштитом, локалном полицијом, новопридошлим снагама из централне Србије,камерама од милон еура…) КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА МУВА ПРЕЛЕТИ, А КАМО ЛИ ДА СВАКО ВЕЧЕ БОМБЕ БАЦАЈУ И ДА НИКО НИШТА НЕ ПРИМЕТИ И НЕ УСПЕ ДА СПРЕЧИ ? ОЧИГЛЕДНА ЈЕ НАМЕРА ДА СЕ НАПАДАЈУ СВИ, КАКО ОНИ КОЈИ СУ ПРОТИВ ШИПТАРСКИХ ИЗБОРА ТАКО И ОНИ СА СВИХ ПРИЈАВЉЕНИХ ЛИСТА. ОЧИГЛЕДНО НЕКО СПРОВОДИ ПАКЛЕНИ ПЛАН ДА СРБИ У МИТРОВИЦИ ПОЧНУ ДА СУМЊАЈУ СВАКО НА СВАКОГА, ДА КРЕНУ ЈЕДНИ НА ДРУГЕ И ТАКО ЗАВРШЕ ПОСАО КОЈИ НИСУ УСПЕЛИ НИ ПРИШТИНА НИ ЕВРОПСКА УНИЈА ПА НИ БЕОГРАД.
Апелујемо на надлежне и одговорне да не преусмеравају истрагу у погрешном смеру и да не нападају страну која је најчаснија, најпоштенија и држави својој Србији највернија, а која је за бојкот шиптарских избора у функцији протеривања српског народа и државе Србије са КиМ.

Косовскa Митровица Анти-изборни штаб
19.10.2013.године ПС АП КиМ