Протестна шетња поводом геј-параде у Подгорици

Srpska-lista-crna-gora

Клуб младих Српске листе ,,1918“ позива представнике геј-лобија у Владиним  министарствима да разумно одустану од одржавања тзв. ,,Параде поноса“ у Подгорици.

У конкретном случају, не ради се о правима геј-популације која није угрожена у Црној Гори, јер су њени представници заступљени и у извршној и законодавној власти, него о најнижем пропагандном ударцу од стране окупаторских структура које су креирале актуелну црногорску државу. И све то у времену када је већина народа дискриминисана, покрадена и гладна, а организовање марша девијантних кошта десетине хиљада евра.

Следећи корак јесте ,,законско уређење“ системског правног простора за педофилију, налик Холандији, која је утицајна чланица Европске уније и у којој постоји и странка педофила која се залаже за помјерање законске границе за сексуално општење са дјецом са постојећих 14 на предложених 12 година.

Српска листа нема намјеру да брани одавно раштимоване част и образ Црне Горе, али је одлучна за организацију протестне шетње у граду у коме се налазе вишевјековне цркве, храмови, ћивоти и мошти мученика за православну вјеру. Сјутра ћемо обавијестити јавност о времену и маршути протеста, а позивамо, да не буде спора, све грађане који желе да им дјеца живе у здравој социјалној средини, да нам се придруже јер наш протест неће бити класични страначки скуп.

Позивамо све савјесне Подгоричане без обзира на вјеру и нацију да нам се придруже и јасно се успротиве геј-лобију у државним органима Црне Горе.

Клуб младих СЛ подсјећа да су за одржавање геј-параде у Подгорици зелено свијетло у Бриселу дали Ранко Кривокапић, Миодраг Вуковић, Предраг Секулић, Мевлудин Нухоџић, Александар Богдановић, Рашко Коњевић, Суљо Мустафић, Нада Дробњак, Василије Лалошевић, Предраг Булатовић, Славен Радуновић, Бранко Радуловић, Генци Ниманбегу и Горан Даниловић, гласајући за Декларацију, 2. октобра 2010. године.

Саопштење Клуба младих Српске листе ,,1918“