Да ли је Андрија Дрљевић или је др Секуле Мандић?

Srpska-lista-grb

Након што је Андрија Мандић прихватио националистичке стихове Дрљевић др Секула, јасно је да у Новој српској демократији нема ни једног поштеног Србина, грађанина, нити демократе. Куд је Алексић проф. Будимир или Станић др Новица? Да ли је могуће да професор богословије пјева о вјечном дјелу Дрљевић др Секула или да предводник буне против Килибарде др Новака пјева химну нацистичког ратног злочинца?

Које ја разлика између Фронта, демократског, на Цетињу ни таквог – него наводно Грађанског; и Демократске партије социјалиста? Можда у томе што и једни и други вјерују да је Дрљевић др Секуле мјера Црне Горе, авнојевске, па евроатлантске, оне која је помогла Србији да остане без Косова?

Зашто неко, након што је Андрија Мандић прихватио стихове Дрљевић др Секула не би вјеровао Српској листи да има витешки и идеолошки разлог да буде и против ДПС-а и Демократског фронта? Зашто би ДФ био мјера борбе против режима Мила Ђукановића и Светозара  Маровића када смо већ у позицији да сви они заједно пјевају политички промискуитетној вјечности против које су групно (удружено) били деведесетих?

Дискутабилно је да ли је Андрија – Мандић или је др Секуле – Дрљевић? Логичније је да је Андрија – Дрљевић, а др Секуле – Мандић.

Изјава Младих Српске листе – ,,Клуба 1918“, ОО Мојковац