Вулин у антидржавној акцији (ВИДЕО)

БЕОГРАД – Министар без портфеља задужен за Косово и Метохију Александар Вулин оценио је данас да локални избори 3. новембра на Косову и Метохији нису обични избори, већ избори на којима ће грађани гласати да ли желе да обезбеде да држава Србија настави да функционише на простору Косова и Метохије.

Вулин је то рекао након разговора у Београду са кандидатима са изборне листе „Грађанска иницијатива српска“ и објаснио да се не гласа за левицу или десницу, социјални програм или нешто друго.
„Избори на којима се гласа нису обични избори већ избори на којима се гласа да ли хоћемо да обезбедимо држави Србији да настави да функционише на простору Косова и Метохије. Гласајте за „Српску“ или против „Српске“ – нема трећег решења“, рекао је Вулин.

Он је рекао да се на листи „Српска“ налазе људи које Влада Србије једнодушно подржава и од којих очекује да заштите интересе и државе Србије и грађана Србије на Косову, као људи који ће након избора активно учествовати у формирању Заједнице српских општина.

Вулин је оценио да Приштина чини све да смањи број наших пријављених расељених лица, да ће се о том проблему разговарати сутра у Бриселу и поручио да је такво понашање ЦИК-а и Приштине неприхватљиво

ТАНЈУГ