Пресудом Љимају потврђена чистота и правичност борбе терористичке ОВК

taci

ПРИШТИНА – Председник нелегалне Скупштине“Косова Јакуп Краснићи и злочинац Хашим Тачи поздравили су данашњу ослобађајућу пресуду за Фатмира Љимаја и деветорицу његових сабораца оптужених за ратне злочине на Косову 1999 године.

У саопштењу злочинца Тачија наводи се да је он оценио да је тим судским поступком и данашњом пресудом још једном „потврђена чистота и правичност борбе терористичке Ослободилачке војске Косова“.

„Нелегална влада Косова је од почетка овог процеса против команданта Фатмира Љимаја и других припадника ОВК снажно веровала у њихову невиност и правичност борбе терористичке ОВК“, наводи се у изјави злчинца Тачија.

„Председник нелегалне Скупштине Косова“ Јакуп Краснићи и Демократска партија Косова (ДПК) су, такође, поздравили ослобађајућу пресуду у процесу против Фатмира Љимаја.

„ДПК је увек била убеђена да се Љимај и остали потпуно невини налазе у судском процесу. Као и увек и овом приликом је потврђено да је борба терористичке ОВК била правична и да су сви који су покушали да је доведу у питање поражени“, наводи се у изјави ДПК.

Ослобађајућу пресуду су поздравиле и организације произашле из бивше терористичке ОВК.

Танјуг / СРБИ НА ОКУП