Масакр у америчкој војној бази

 ameri
У НАПАДУ УЧЕСТВОВАЛА ТРИ НАПАДАЧА – ЈЕДАН ЈЕ НАВОДНО ВЕЋ ЛИКВИДИРАН, ДРУГИ „БЛОКИРАН ИЗМЕЂУ СПРАТОВА”, СУДБИНА ТРЕЋЕГ НЕИЗВЕСНА
  • До пуцњаве дошло око 8,20 часова јутрос по америчком времену, а све је почело са три пуцња. Колико их је било потом – нико није ни покушао да израчуна. Један од нападача је наводно био у америчкој војној унифорфми
  • Двоје сведока, који су напустили седиште Морнарице на задњи улаз, рекли су Си-Ен-Ен да су видели „високог, црног“ човека са оружјем у руци

НАЈМАЊЕ десет људи је данас убијено, а много више рањено у пуцњави испред седишта и у згради команде америчке Морнарице у Вашингтону.

Рањени су евакуисани хеликоптерима са врха здања Ратне морнарице САД.

Телевизије у САД у ванредном програму да су у нападу учествовала три нападача. Такође: да је један већ ликвидиран, да је други „блокиран између спратова”, док се судбина трећег још не зна.

Један од нападача је наводно био у америчкој војној унифорфми.

До пуцњаве је дошло око 8,20 часова јутрос по америчком времену, а све је почело са три пуцња. Колико их је било потом – нико није ни покушао да израчуна.

У седишту америчке Морнарице ради око 3.000 људи. Део њих је успео да напусти зграду – јер је неко укључио противпожарни аларм, а остали су добили инструкцију да се забарикадирају у својим канцеларијама. И чекају „даља наређења”.

У живом преносу америчких ТВ -виде се бројне полицијске екипе, уз специјалне јединице, које су окружиле зграду Морнарице, а новинари су удаљени пар блокова од места инцидента.

Аеродром „Роналд Реган“ у америчкој престоници због овог „инцидента” затворен је за полетање свих авиона (слетања су дозвољена).

За сада није познато зашто је дошло до пуцњаве, али Ен-Би-Си телевизија јавља да је једна особа убијена испред команде, а да се једно тело налази и на врху зграде.

Двоје сведока, који су напустили седиште Морнарице, рекли су за Си-Ен-Ен да су видели „високог, црног“ човека са оружјем у руци, док су бежали на задњи излаз.

Грађанима је наређено да остану у својим становима и кућама и да не излазе на улицу.

Факти.орг