Туча између Тачијевих Срба

tuca izmedju tacijevih srba

БЕОГРАД – Канцеларија за Косово и Метохију (КиМ) саопштила је да су чланови Самосталне либералне странке (СЛС) данас у Врбовцу физички напали Срећка Спасића, члана привременог органа општине Витина и кандидата за председника општине Клокот испред јединствене српске листе, коју подржава Владе Србије.

Срећка Спасића су око 18 часова у канцеларији директора основне школе „Марко Рајковић“ у Врбовцу претукли чланови СЛС и при томе му нанели озбиљне повреде главе, наводи се у саопштењу.

Срећку Спасићу је прва помоћ указана у Дому здравља у Витини, а потом у Болничком центру у Гњилану и у ординацији у Шилову.

Спасић је Тањугу рекао да су га вечерас у селу Врбовац претукли чланови СЛС, чији је председник Слободан Петровић уједно и заменик косовског премијера Хашима Тачија.
„Управо се налазим у болници и имам тешке повреде. Молим вас позовите ме касније“, рекао је Спасић Танјугу.

Канцеларија за КиМ „најоштрије осуђује данашњи напад и апелује на Србе на Косову и Метохији да се уздрже од међусобних сукоба, који у овом тренутку могу бити врло опасни и имати далекосежне последице“.
„Од надлежних органа тражимо да казне починиоце напада на Срећка Спасића и да свим становницима Косова и Метохије обезбеде сигуран и безбедан живот“, истиче се у саопштењу.

ТАНЈУГ / СРБИ НА ОКУП

Фејсбук објава