Да ли би Срби подржали америчко бомбардовање Хрватске и Албаније?

bombrdovanje albanije i hrvatskeОвих дана смо сведоци глобалне хистерије у којој скоро сви светски медији и скоро сви политичари и разно-разни активисти дижу глас против евентуалног напада на сиријски режим. Као главни зликовац и злочинац приказује се Америка и председник Барак Обама који заговара војну интервенцију. Постоје још неки режими у свету који подржавају Обаму, али ако бисмо aнализирали шта мисле народи у тим државама, онда ни Обама, а ни председници ретких држава који га подржавају, немају подршку својих народа. Американци су већински против напада на сиријски режим, а сам председник Америке је изјавио да му се и његова жена и деца супротстављају у тој намери.

Међутим, постоји једна држава у којој и власт и народ у већини подржавају удар на сиријски режим. У питању је држава Израел. Премијер Нетанјаху, и већинско јеврејско становништво у Израелу сматрају да би удар на Асадов режим био у реду. И не само на Асадов режим, него и на режим у Ирану, са чиме се опет, у великој мери, неће сложити сав остали свет.

Да ли су Нетанјаху и Јевреји у заблуди, пошто очигледно остали свет већински заговара нешто друго, или је у питању сличан сценарио као недавни рат на простору бивше Југославије када је цео свет био против Срба, а светски медији приказивали Србе као оне који су на погрешној страни?

Не треба бити много мудар па разумети зашто би Јевреји у Израелу највише волели смену режима у Сирији и Ирану. У питању су режими који отворено изјављују да државу Израел треба збрисати са лица земље и који из све снаге финансирају и на све друге могуће начине помажу терористичке организације које на сваком кораку гледају како да убију неког Јеврејина или да направе неку штету држави Израел.

То неодољиво подсећа на понашање Немачке, Аустрије, Италије и Ватикана који су у периоду између два светска рата из све снаге помагали усташке терористе који су деловали против Срба и тадашње Југославије. На исти начин, данашње државе Хрватска и Албанија здушно су помагале шиптарске терористе на Косову приликом њихове побуне 1999. године што је кулминирало НАТО помбардовањем Србије.

Али, покушајмо да замислимо сценарио да је за време побуне шиптарских терориста 1999. године Америка била на страни Србије. Дакле, традиционални српски непријатељи оличени у режимима Немачке, Аустрије, Италије и Ватикана, преко Хрватске и Албаније дају подршку шиптарским терористима. Али, српска власт и моћан српски лоби у свету имају одличне односе са америчком администрацијом. И док шиптарски терористи праве инциденте на Косову, у Албанији и Хрватској народ излази на улице незадовољан економским стањем у својим државама, а режими ових држава шаљу полицију и војску на незадовољан народ. Амерички председник излази пред камере и изјављује да се у Албанији и Хрватској крше људска права и да режими поменутих држава спроводе геноцид над сопственим народом, па је потребно извршити војне ударе на циљеве у Албанији и Хрватској да би се заштитио народ, а сменили зликовачки режими.

Наравно народ у Србији не занима много шта се дешава у непријатељским државама као што су Албанија и Хрватска, али поставља се важно питање: Да ли би Срби подржали намеру америчког председника да бомбардује циљеве у Албанији и Хрватској што би у крајњој инстанци довело до пада ових режима? У питању су изузетно антисрпски режими који на све начине помажу и подржавају шиптарске терористе на Косову и друге српске непријатеље.

Па наравно да би Срби подржали сваку акцију усмерену против својих непријатеља, у овом случају против режима у Албанији и Хрватској.

На сличан начин и Јевреји у Израелу подржавају сваку акцију која је усмерена против режима у Сирији и Ирану.

На основу свега изнетог постављамо још једно питање: Да ли је оправдано да данас сви медији у Србији, и сви политичари, и сви активисти разних удружења и организација тако гласно подржавају сиријски режим који се отворено залаже за уништење државе Израел и отворено финансира и на све друге начине подржава терористе који раде на уништењу Израела?

Очигледно је да српска јавност подржава сваког непријатеља Америке, јер је Америка била највише експонирана у НАТО агресији на Србију 1999. године. Али, у овом случају у питању је слепа мржња, као мржња мужа којег је напустила његова неморална жена и отела му дете које он сада не може да виђа захваљујући кршењу закона и гажењу права које се толерише у целом свету.

Србија је у задњих сто година покушавала да уђе у брак са морално посрнулим европским и светским државама и да прати међународне „модне трендове“, одбацивши своју славну историју и културно наслеђе. Последице таквог избора су најжешће критиковали владика Николај Велимировић (који је нарочито негативно говорио о европској католичкој религији, европској паганској култури и европској еволуционистичкој науци) и Арчибалд Рајс у својој чувеној књизи „Чујте Срби“.

Развод са морално посрнулим светом уследио је 1999. године када је погажено међународно право и Србији отето њено дете – Косово.

Али, Срби имају старијег брата. Од тог брата су добили веру, духовност, Бога, Спаситеља и Свето Писмо. Тај старији брат је још увек у браку са курвом која ће га ускоро оставити на цедилу, као што је оставила Србе.

Сетимо се да је на почетку сукоба на просторима Бивше Југославије Америка била на страни тадашње Југославије и против цепања државе. Али, како сведочи амерички амбасадор у Ватикану Џон Патрик Миледи (био је амбасадор у периоду од 1989-1993) у својој књизи „Велепосланикова писма“, Америка је под притисом Ватикана променила став и стала против Срба.

На сличан начин данас, Америка је на страни Израела. Приближава се дан када ће окренути леђа Израелу да би била на страни целог света. То ће бити болно за Израел, као што је НАТО бомбардовање било болно за Србију.

Наш старији брат (Израел) још увек је у љубави са курвом (Америком). Иако је курва, она га још увек штити од вукова и крволока који су током историје убијали његову децу и ширили најстрашније лажи о њему, као и о нама Србима.

Поставља се питање: Да ли српска интелектуална елита, ако уопште постоји, види у сукобу у Сирији нашег старијег брата – Израел? Или је само опседнута мржњом према курви која је издала Србе?

Очигледно да српска елита не доживљава Израел као свог старијег брата. За њу је Русија старији брат, иако гледано историјски, Руси су само једно од више српских племена и Срби су, према томе, старији брат Русима. Данашња српска елита не вади из уста Владимира Путина који је 2005. године одликовао хрватског председника Стипу Месића орденом за борбу против фашизма (Месић је на крају Другог светског рата имао 10 година; можда је Путин Месићеву борбу против Срба доживео као борбу против фашизма). Путинов претходник Борис Јељцин је такође одликовао Фрању Туђмана орденом Жукова за борбу против фашизма.

Да су Јељцин и Путин уложили само 10% труда да заштите Србију, од онога како штите Сирију, сигурно да Србија никада не би била бомбардована и понижавана. Заслепљен српски народ, предвођен духовно слепом елитом, велича неколико камиона хране коју Путин шаље на Косово. На исти начин Путин отвара Јеврејски културни центар у Москви да би замазао очи наивној јавности како брине о Јеврејима (док у исто време наоружава њихове највеће непријатеље у Дамаску).

Не треба да чуди што српска интелектуална елита има овакав став јер је она одавно прихватила бечко-берлинску фалсификовану српску историју, а Свето Писмо доживљава као скуп историјских фалсификата. Другим речима, српска елита је одбацила Бога, а онда јој је Ђаво попио памет, па сада као особа над којом је извршена лоботомија (физичко уклањање најважније дела мозга) иде улицом и урла мантру коју понавља цео свет:

„Не дирајте Асада!“ или у преводу: „Израел мора умрети!“

Наравно да српска елита не разуме значење мантре коју изговара, и тиме показује да није елита. Као што српска квази-елита историчара понавља мантру: „Срби су дошли на Балкан у 7. веку“, и као што српска квази-елита биолога понавља мантру: „Настали смо од мајмуна“, и као што српска квази-медицинска елита понавља мантру: „Треба сви да се вакцинишемо у око“, и као што српска теолошка елита понавља мантру: „Бог је љубав, бла, бла, трућ, трућ…“, тако сви они заједно понављају све савремене мантре које нам наши непријатељи намећу, а актуелна је: „Израел мора умрети!“ И она која јој претходи: „Јевреји владају светом.“

Чињеница је да јеврејски Бог и цар Исус Христос влада овим светом и да мудро и прецизно води светске токове. Они који читају Његово љубавно писмо написано свим људима (Свето Писмо) могу да се информишу да Он допушта невољу на неки народ да би га сачувао од самоуништења. У већини случајева народи остају упорни у побуни против Бога и нестају са лица земље. Јеврејски народ је прошао кроз разна велика искушења, као и српски народ, и преживео је, ослободио своју територију и бори се да опстане. И као што је цео свет био против Србије, тако је данас цео свет против Израела и његових ретких савезника.

Добро је што ће Израел ускоро остати без савезника, јер ће се на тај начин отворити пут да његов Велики Савезник, Цар и Створитељ, стане у заштиту државе коју је основао пре 3500 година:

„Говори Господ који је разапео небеса и створио човеку дух који је у њему: Ево ја ћу учинити Јерусалим чашом за опијање свим народима унаоколо. И сви који се буду дигли на Јерусалим затрће се, па макар се подигли сви становници земаљски.“ (Захарија 12,1-3)

Шта ће бити са Србима, видећемо. Сигурно је да ако будемо били на страни Бога, успећемо да се извучемо, а ако будемо били на страни целог света, куда нас води садашња заслепљена квази-елита, спрема нам се црна погибија.

Мирољуб Петровић / Васељенска ТВ

Фејсбук објава