Вулин сматра да је Приштина противник Србима на КиМ!?

aleksandar-vulin-izdajnik

КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Александар Вулин оценио је данас да се Приштина показује као највећи противник избора на Косову, интеграције Срба и бриселског споразума, и да је сваким даном све забринутији због понашања Приштине.

„Приштина се показује као највећи противник избора, као највећи противник интеграције Срба, као највећи противник свега што смо у Бриселу заправо договорили, као противник бриселског споразума. Уколико Приштина буде овако наставила да се понаша и уколико буде радила све што ради да Срби не изађу на биралишта, да Срби не преузму своју судбину у своје руке, онда ћемо и ми морати да размислимо какве су наше мере и како ћемо ми гладати на све то“, казао је Вулин.

„Оставимо то сад ових неколико дана да видимо како ће се ствари даље одвијати и да ли ће се разумети ова порука коју и овим путем шаљемо“, подвукао је Вулин.

Он је рекао да је „Приштина негде дошла до закључка да Срби заиста могу да узму судбину у своје руке“, и да се тога искрено плаше.

Вулин је данас у Косовској Митровици разговарао са челницима ове општине.

Са председником Скупштине града Београда Александром Антићем уручио је ЈКП „Стандард“ у Косовској Митровици теретно возило – дизалицу, поклон Скупстине града Београда, ЈКП Паркинг сервис, као помоћ комуналној делатности и подизању нивоа комуналног реда на територији јединице локалне самоуправе општине Косовска Митровица.

Вулин је обишао и Здравствени центар у Косовској Митровици.

ТАНЈУГ