Ручак у Порто Монтенегру за попове СПЦ 10.500 еура

racun 4

Српска православна црква је за двосатни ручак у ексклузивном хотелу Регент у Порто Монтенегру платила 10.500 еура, показује рачун тог хотела који је објављен на друштвеној мрежи X (Икс).

Ручак за поглавара те организације Порфирија Перића и сточлану свиту која га је пратила одржан је данас од 13 до 15 сати у дворани Теодо хотела Регент, а у Порто Монтенегро су стигли под полицијском пратњом, стоји у напомени особљу хотела, којом им је наложено да обезбиједе паркинг за госте.

На менију су били говеђи тартар бифтек са препеличјим јајима, мајонезом са реном и бриош пецивом, потом салата од туњевине са маслинама, авокадом, чери парадајзом, мијешаном зеленом салатом и домаћим чипсом.

Потом је послужена супа од шаргарепе са ђумбиром, наранџом, влашцем и павлаком, а за главно јело је послужен филе бранцина са кремастом палентом, гриловане тиквице и сос од лимуна. За десерт су припремљени чизкејк од боровнице, колач од чоколаде и наранџе без брашна и сезонско воће.

Од пића су се, осим црног и бијелог вина, служили водка, ракија, џин и виски.

Ручком у једном од најекслузивнијих хотела на црногорском приморју, у ризорту који је актуелна власт највише оспоравала својим претходницима, завршена је посјета Порфирија Црној Гори.

Извор:
СТАНДАРД МЕ