Роберт Ф. Кенеди Млађи: Фаучи мора бити кривично гоњен за 330.000 убистава

fauci

Масовне гробнице хиљада рањиве деце убијене у илегалним експериментима др Ентонија Фаучија биће коришћене као доказ против др Ентонија Фаучија када буде оптужен за злочине против човечности према наводима Роберта Ф. Кенедија Млађег.

На исти начин на који су злочини нацисте др Јозефа Менгелеа ужаснули свет када су његова зверства разоткривена после Другог светског рата, детаљи Фаучијевих смртоносних експеримената над рањивим групама — укључујући сирочад — сада остављају истражитеље запањеним.

Др Фаучи је психопата који је гурнуо науку у царство садизма и постоји необележени гроб у држави Њујорк који сведочи о његовој амбицији.

Фаучи је посветио своју каријеру промоцији лекова и вакцина које наносе штету огромном броју људи, док је забранио терапеутске лекове који помажу у спасавању живота.

Програм депопулације је стваран и видели смо савршен пример тога током епидемије Цовида.

Да би добио дозволу за хитну употребу смртоносних Цовид вакцина које сада уништавају младе и здраве људе у најбољим годинама, Фаучи је морао да демонизује терапеутске лекове укључујући ивермектин и хидроксихлорихин.

Како РФК објашњава, Цовид није био Фаучијев први родео. Усавршио је уметност током 1980-их.

РФК Јр. расправља о томе како је Фаучи присилио људе заражене СИДОМ да узму његов смртоносни лек АЗТ који је на крају убио око 330.000 људи.

Говорећи о свом ујаку Теду Кенедију, РФК је описао своју битку са младим Ентонијем Фаучијем.

Неке ствари се не мењају.

За кратко време, Фаучи је био довољно охрабрен да почне да мучи и убија рањиву децу.

Експериментисање заиста није имало смисла, осим болесног и уврнутог задовољства водећег америчког медицинског садисте.

Исте године, др Фаучи је дао 400.000 долара научницима Универзитета у Питсбургу да накалеме скалпове побачених фетуса на живе мишеве и пацове, опонашајући поремећене експерименте свог хероја др Јозефа Менгелеа, који је због свог садистичког понашања добио надимак Анђео смрти због експеримената на деци у Аушвицу.

За такву нехуману изопаченост нема могућег оправдања. Ово је понашање криминалног психопате, пијаног од апсолутне власти.

Двостраначка група чланова Конгреса писала је Фаучију 2021. како би изразила своју „озбиљну забринутост“ због тога што он користи доларе пореских обвезника за мучење штенаца.

Таква је његова врхунска ароганција, Фаучи се није удостојио да одговори.

Можда је мислио да је ово питање од мале важности. Зато што Фаучи није само мучио и експериментисао на псима – он је такође мучио и експериментисао на људима, укључујући и децу.

1992. године, под управом др Фаучија, НИАИД је финансирао испитивања лекова на наводно ХИВ позитивној деци. Кажем „наводно“ јер сада знамо да многа деца заправо нису била заражена ХИВ-ом.

Ова деца, од којих су већина била сирочад, била су позитивна путем „неисправних“ или неки кажу „намештених“ ПЦР тестова спроведених преко њујоршког Одељења за заштиту деце, које је потом предало децу Фаучију, без питања, за смртоносне експерименте.

Проклето, за многе од лекова које је Фаучи тестирао на деци већ је познато да изазивају деформитете, отказивање органа, оштећење мозга и друге смртоносне нежељене ефекте.

2004. године, британски документарац под насловом Гуинеа Пиг Кидс разоткрио је оно што су описали као „дивљачко варварство научних пројеката др Фаучија“.

Фаучи је лагао медицинским сестрама које су давале лекове јер им је експлицитно рекао да су све нежељене нуспојаве којима су сведоци код деце изазване ХИВ инфекцијом, а не лековима.

Фаучи је био паклено спреман да доведе овај изопачени експеримент до његовог завршетка, а доказ његове психопатске амбиције може се видети у масовним гробницама које су пронашли истражитељи у Њујорку.

Када су се деца одупрла Фаучијевим смртоносним лековима, одведена су у Презбитеријанску болницу Колумбија где су им пластичне цеви хируршки убачене у стомак.

Када су деца умрла од смртоносних лекова, њихова тела су једноставно бачена у велику необележену масовну гробницу у Хавторну у Њујорку – велику јаму преко које је бачен АстроТурф.

Годинама касније, Вера Схарав је рекла Роберту Ф. Кенедију Јр. да је Фаучи „управо бацио све те мртве бебе под тепих. Оне су биле колатерална штета у његовим амбицијама у каријери.”

Она је рекла да је најмање 80 деце умрло само од Фаучијеве коморе за мучење леком у хранитељском дому на Менхетну.

У документарцу, истраживачки репортер ББЦ-а описује проналажење масовних гробница. Рекла је: „Пронашла сам масовне гробнице на гробљу Гате оф Хеавен у Хавтхорне-у у Њујорку… Нисам могла да верујем својим очима. Била је то веома велика јама са АстроТурф-ом баченим преко ње…. Испод ње се могло видети на десетине обичних дрвених ковчега… можда их је било 100.

Градска управа за децу Њујорка наручила је четворогодишњу истрагу Фаучијевих „експеримената” у стилу др Менгелеа и открила да је осамдесет од 532 деце која су учествовала у Фаучијевим „клиничким испитивањима” умрло, а двадесет пет је умрло док су били уписани у испитивање лекова.

Да би заобишла Нирнбершки кодекс и друге законе, држава Њујорк је створила посебан одбор за ревизију који се састоји од заинтересованих страна у болници.

Али бројеви са психопатских испитивања др Фаучија у Њујорку само су врх његовог крвавог леденог брега.

До 2003. Фаучијев НИАИД је водио најмање 10.906 клиничких испитивања која су укључивала децу у деведесет земаља. Број деце коју је др Фаучи мучио и убио широм света је у најмању руку у хиљадама.

Што поставља питање, осим мучења и убијања невине деце, шта је Фаучи покушавао да постигне?

Што више сазнајемо о Ентонију Фаучију, човеку који је лагао свет о Цовид вакцинама, све више схватамо да је он апсолутни психопата.

Морамо да учимо из историјских грешака и обезбедимо да сваки последњи глобалистички злочинац буде позван на одговорност.

Како се Други светски рат ближио крају, др Менгеле је отишао у бекство. Накратко су га ухватили амерички војници, побегао је и покушао да се запосли као фармер у Баварској, пре него што је напустио Европу и отишао у Јужну Америку, где је отворио илегалну клинику за абортусе у Буенос Аиресу — никада се није суочио са правдом за своје злочине.

Фаучи такође покушава да побегне од свог злочиначког живота скривајући се на видном месту са владом и мејнстрим медијима који покривају његове покварене злочине.

Извор:
НУЛТА ТАЧКА