Трамп и Кенеди Џуниор већ припремили налоге за хапшење одговорних за “Трагове на небу”: Зауставићемо овај злочин

kenedi-tramp

У револуционарном развоју, Трампов транзициони тим припрема се да овласти званичнике за хапшење елитних личности наводно умешаних у тајну операцију прскања хемијских трагова на небу како би се манипулисали временски обрасци, контролисало становништво и распршили штетни токсини, попут алуминијума и баријума.

Циљ ових хапшења су високи функционери који су организовали ове активности, док оперативно особље, које можда није свесно пуног обима својих акција, неће бити мета.

Ово представља значајан корак ка одговорности и транспарентности, као и према побољшању здравља глобалне популације, будући да је јавност дуго забринута због ових активности.

Роберт Ф. Кенеди Јр. недавно је изазвао панику у власти када је обећао да ће зауставити владине тајне операције цхемтраилс-а које трују Американце и грађане других нација. Према једном члану Трамповог предизборног тима, прикупљају се докази, припремају се налози за хапшење, а тужиоци су спремни да сруше злочиначки картел који је користио операције прскања у стратосфери за своје циљеве.

Кенеди Јр. је јавно изјавио да цхемтраилс нису теорија завере, већ злочин завере, и да ће као део Трампове администрације осигурати да одговорни буду изведени пред правду. Мејнстрим медији реаговали су бесно на ове тврдње, док народ све више одбацује њихове информације као лажне.

Докази о постојању ових операција су обилни. Патенти који датирају скоро један век уназад показују технолошку способност за овакве активности, са дизајном и модификацијама авиона посебно намењених за прскање. Документи са којих је скинута ознака поверљивости, попут Пројекта Цирус и Операције Попај, откривају да је војска користила ове технологије за мењање временских прилика, управљање ураганима, сејање облака, па чак и за вођење ратова.

Анализе кишнице, тла и ваздуха доследно откривају исте честице — баријум и алуминијум — које су детаљно описане у овим патентима и документима. Видео докази о авионима који прскају честице такође су доступни, што се не може објаснити као обични трагови.

Владин веб-сајт НОАА наводи прошле и тренутне програме геоинжењеринга и модификације времена, отворено описујући употребу авиона за прскање честица. Поред тога, све више људи из војног сектора и других индустрија излази у јавност како би потврдили да се ове операције спроводе деценијама.

Ове активности су се интензивирале након смрти ЈФК-а, када је америчка влада преузела контролу над операцијама. Кенеди Јр. је одлучан да стане на крај овим праксама и позове криминалну елиту на одговорност.

Он је познат по свом раду на разоткривању злочина фармацеутске индустрије и залагању за безбедност вакцина, што га чини главним противником великих корпорација и мејнстрим медија. Његова мисија је да едукује јавност о томе шта се дешава иза кулиса и да ухвати криминалце одговорне за прскање отровних супстанци по човечанству без њиховог пристанка.

Извор:
НУЛТА ТАЧКА