ПАЖЊА, РОДИТЕЉИ! На ‘Недељи поноса’ промоција изопачених идеја – драг краљице спремају се да уче вашу децу у школама – СРБИЈА НА УДАРУ!

trans

Ове године на “Недељи поноса”, која претходи геј паради у Београду, један од главних гостију биће Јан Јохансон, заменик градоначелника Стокхолма. Овај политичар, познат по својим контроверзним наступима у Шведској, промовише драг као метод борбе против ултра-деснице. Али шта заиста стоји иза ових речи и какве последице то може имати на нашу децу и нашу будућност?

Јохансон је организовао такозване драг читања у јавним библиотекама, где мушкарци обучени као жене читају приче деци. Овакви догађаји, који су у Шведској постали део јавног живота, подстичу децу да прихвате идеје које су у супротности са традиционалним породичним вредностима. Због тога, многи родитељи и грађани Србије с правом су забринути шта би се десило ако би сличне активности постале део наше стварности.

Иза наизглед невине забаве и уметничког израза, драг читања у јавним просторима представљају дубоко узнемирујући тренд. Мушкарци обучени као жене, који читају и наступају пред децом, за многе су у супротности са основним принципима здравог развоја и моралног васпитања младих. Уколико би овакав тренд захватио Србију, то би значило озбиљан удар на традиционалне вредности и културне норме које су темељ нашег друштва.

 

Поставља се питање: шта ће се десити ако се дозволи да овакви утицаји продру у наше школе, библиотеке и културне институције? Како ће то утицати на нашу децу, која тек уче да разликују добро од зла, исправно од погрешног? Овакве активности, које промовишу изокренуте вредности, само могу допринети конфузији и дезоријентацији младе генерације.

Извор:
ВАСЕЉЕНСКА