ТРАМП и КЕНЕДИ џуниор ће основати ТЕЛО ЗА ИСПИТИВАЊЕ НУСПОЈАВА НАКОН ВАКЦИНАЦИЈЕ

kenedi tramp

Кандидат на предстојећим председничким изборима у САД Доналд Трамп и Роберт Кенеди млађи најавили су планове да покрену „радну групу за нуспојаве настале након вакцинације“ која би истражила алармантан пораст стопе аутизма и других хроничних болести међу вакцинисаном децом.

Ова најава, објављена на скупу у Глендејлу у Аризони, представља огромну претњу за фармацеутске компаније, за које се дуго сумњало да својим неконтролисаним утицајем доприносе здравственој кризи са којом се суочавају деца у нацији.

Током митинга, Трамп је похвалио Кенедијеву немилосрдну посвећеност залагању за здравље и добробит америчких породица, посебно деце.

„Такође желим да поздравим Бобијеве деценије рада као заговорника здравља наших породица и наше деце. Нико није урадио више“, рекао је Трамп.

„Милиони и милиони Американаца који желе чист ваздух, чисту воду и здраву нацију забринути су због токсина у нашој околини и пестицида у нашој храни. Зато данас понављам своје обећање да ћу основати комисију врхунских стручњака који ће радити са Бобијем како би истражили узроке вишедеценијског пораста хроничних здравствених проблема и дечијих болести“, додао је.

Алијанса Трамп-Кенеди је више од политичког партнерства; то је сведочанство онога што се може постићи када лидери оставе по страни партијске разлике како би се усредсредили на добробит најугроженијих грађана нације.

Током ранијег говора РФК Јр., он је формално најавио да ће бити партнер са администрацијом председника Трампа у борби против фармацеутске индустрије.

„Учинићемо Американце поново здравим… за четири године Америка ће бити здрава.”

Кенеди је такође описао како је пришао Камали Харис да разговара о здравственој кризи у Америци и другим питањима, али Камала није била заинтересована за разговор.

„Био сам жестоки критичар многих политика током његове прве администрације, а још увек постоје питања и приступи око којих имамо веома озбиљне разлике“, рекао је раније РФК Јр.

„Ми смо усклађени по другим кључним питањима, као што су окончање Заувек ратова, окончање епидемија дечијих болести, обезбеђење границе, заштита слободе говора, разоткривање корпоративног заробљавања наших регулаторних агенција, извлачење америчке обавештајне агенције из послова пропаганде, цензуре и надзора Американаца, као и мешања у наше изборе.”

„Након мог првог разговора са председником Трампом, покушао сам, безуспешно, да отворим сличне разговоре са потпредседником Харисом. Потпредседник Харис је одбила да се састане или чак разговара са мном.

„Обустављање моје кандидатуре је за мене тешка одлука, али сам убеђен да је то најбоља нада за окончање рата у Украјини и окончање епидемије хроничних болести која нарушава виталност наше нације изнутра.”

Извор:
НУЛТА ТАЧКА