Александар Вучић има шизофренију?!?!?!

vucic-aca-izdajnik

Београд – СНП НАШИ захтева медицинско вештачење конзилијума доктора ВМА о менталним способностима за рад Министра одбране и вицепремијера Србије Александра Вучића, односно молимо да нам одговоре да ли је оболео од шизофреније или неке друге менталне болести.

Разлог за овакав захтев нашли смо у бројним контрадикторним изјавама Александра Вучића, у којима говори сасвим супротне ствари, што нас наводи да се у ствари ради о два човека у једном телу, односно о болести подвојености личности.

Последњи догађај у којем је за сарајевски лист Дневни Аваз изјавио да је „Сребреница стравичан злочин“ и „да га је срамота што неко ко је чинио такве злочине припада његовом народу“ јесте један од примера. Пре само пар година Александар Вучић је негирао постојање било каквих злочина у Сребреници, тврдећи да је у Сребреници брањен српски народ од муслиманских злочинаца, а чак је и лепио плакате са именом генерала Ратка Младића који је лажно првооптужен за наводни геноцид у Сребреници и који је у перцепцији муслимана одговоран за све убијене муслимане током рата.

Овакве осцилације и шизофрено понашање Александра Вучића доводе нас у оправдану сумњу да је ментално оболео и да је неспособан за вршење функција на којима се налази, те вишеструко опасан по укупне државне процесе и све грађане Републике Србије.

Информативна служба СНП Наши