Потурица гори од Турчина

petrovic-izdajnik-amerika

КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Заменик такозваног косовског премијера и такозвани министар за администрацију и локалну самоуправу Слободан Петровић посетио је данас Административну канцеларију северне Митровице, оценивши да би сви грађани Косова требали да буду део процеса спровођења Бриселског споразума.

Петровић се у Административној канцеларији састао са руководством ове институције, где је говорио о Бриселском споразуму и локалним изборима који треба да буду одржани на Косову.

Петровић је, како се наводи у саопштењу Административне канцеларије, истакао да је имплементација Бриселског споразума позитивна и да би сви грађани требали да буду део тог процеса, као и да Административна канцеларија има велику улогу у имплементацији споразума.

Он је казао да ће његово министарство наставити да подржава Административну канцеларију северне Митровице и похвалио досадашњи рад ове канцеларије која свакодневно пружа услуге грађанима северне Митровице.

Главна извршна службеница Канцеларије Адријана Хоџић се захвалила министру на посети и изразила жељу за теснијом сарадњом.
„Административна канцеларија је техничке природе. Пружање услуга је квалитетно и ефикасно чиме смо показали и нашу трајност. Надам се да ћемо убудуће имати још бољу сарадњу са Министарством, како би имплементирали заједничке активности које могу побољшати квалитет живота грађана северне Митровице“, казала је Хоџић.

Административна канцеларија Северна Митровица је канцеларија техничке природе, која, како наводи, пружа све административне услуге, јавно-комуналне, социјалне природе, образовања, здравства и инфраструктуре, у циљу побољшања услова живота грађана који живе у северној Митровици.

ТАНЈУГ / СРБИ НА ОКУП