О слављењу божића 25. децембра

7530 godina

Ове године је Украјна прешла на католички календар и прослављала Божић 25. децембра када и остатак западне Европе. Убрзо се и у Србији појавише у медијима ”историчари” да нам објасне како би и ми то требали да учинимо.

Елем, мрзи ме и да коментаришем ову њихову причу али имам један леп видео клип који лепо објашњава ондашњу ситуацију и разговор црквених глава са краљем Александром који је покушавао да нам уведе католички календар.

Напомена – краљ Александар није крунисан за српског краља од стране СПЦ. Сам се прогласио за краља СХС и многи кажу да је био ”први хрватски документовани краљ”. Његово флертовање са католицима и масонима, довело је Јасеновца и комунистичког пуча, а њега самог је коштало главе.

Иначе данас је 7533. година по старом календару.

Искрено се надам да ће народ сам временом одбацити све западне празнике и Нову годину све са Деда мразом, ноћ вештица, дан слободне љубави и заљубљених без обзира на старост и пол и друге обичаје што су нам кроз филмове младеж затровали. Наш циљ треба да буде управо враћање старог календара јер би то значило да се враћамо својој историји без компромиса.

Ево ја са мојом децом покушавам да им бадње вече и Божић буду прави празници, да одемо до цркве, да упалимо бадњак, да прочитамо молитву, да добију поклоне од божић бате и тако. Видећемо колико ћу бити успешан.

Извор:
ЖИВОТНЕ ПРИЧЕ И МОНАСИ ШАОЛИНА