Роберт Ф. Кенеди Јуниор: ЦОВИД вакцине су биолошко оружје које је развила америчка војска

kenedi-junior

Докази да је пандемија Цовид-19 планирана деценијама унапред као део џиновске психолошке операције за контролу човечанства и даље пристижу – а порекло вакцине Цовид-19 сада је откривено као војна операција.

Глобална елита је лагала човечанство на сваком кораку, о сваком детаљу, као део напора да се тероришу масе како би се повиновали.

Постоји само један проблем за Шваба и његове саучеснике у владиним кабинетима и салама одбора Big Pharma-е у светским престоницама. Милиони људи широм света нису насели на превару и ми форензички испитујемо место злочина.

Милиони људи широм света већ су претрпели трагичне последице увођења мРНА вакцине Цовид-19.

Прекомерни број смртних случајева је огроман, а млади људи, укључујући оне у форми и који су били здрави, умиру у невиђеном броју.

Узбуњивачи Big Pharma-е идентификовали су мРНА вакцине као „биолошко оружје“ дизајнирано да депопулише човечанство.

Шта ако вам кажем да је мРНА вакцине заправо развила војска, годинама унапред, а Пфизер и Модерна су једноставно плаћени да изгледа као да је вакцина дошла из фармацеутске индустрије?

Ево Роберта Ф. Кенедија јуниора са још информација:

Да не буде забуне, ово је била строго кореографисана војна операција у име глобалне елите за поробљавање људске расе.

Нажалост, пандемија је била само прва фаза велике психолошке операције.

С обзиром да се очекује да ће суверене нације ускоро потписати глобални споразум СЗО о пандемији, никада није било важније да никада не заборавимо шта су нам урадили.

Елита је постала толико арогантна да се сада хвали победом на јавним форумима. Никада не заборавите шта је овај директор Бајера признао пред камерама.

Не само да признаје да су мРНА вакцине „генска терапија“ која заувек мења ДНК човечанства, он такође признаје да је генска терапија рекламирана као вакцине да би стекла поверење јавности, а човечанство је било принуђено да пристане на вакцинацију.

Роберт Ф. Кеннеди Јуниор нас је годинама упозоравао да је Гејтс управо такав психопата да се игра Бога са људском расом. У ствари, то је цео Гејтсов модус операнди.

Гејтс није једини.

Ово је прави немонтирани снимак Алберта Бурле, генералног директора компаније Pfizer, који добија низ питања на која не жели да одговори. Приметили сте нешто чудно?

Глобална елита је доказала да не постоји злочин који је превелик или тежак да би га починила као део свог плана за депопулацију света и поробљавање човечанства.

На вакцинама и пандемији Цовида радили су годинама. Како знамо? Бил Гејтс има историју остављања трагова о томе шта ће се догодити. Такође је уложио стотине милиона у BioNTech само неколико месеци пре пандемије.

Елита је такође оставила отиске прстију на трагу од четрдесет мртвих научника, од којих су сви радили за америчку владу у годинама пре пандемије, и сви су били у позицији да дају обавештена о Цовид психолошкој операцији.

Неки су пронађени избодени на смрт у гепеку аутомобила, а неки су забили своја возила у дрвећа након што им је кочиона течност мистериозно нестала.

Ово су мрачна времена за човечанство и морамо наставити да радимо заједно на избацивању тирана са њихових позиција моћи и утицаја. Починиоци овог глобалног пуча морају одговарати за своје злочине против човечности.

Извор:
НУЛТА ТАЧКА